Σέβομαι τη γνώμη όλων άσχετα εάν συμφωνώ. Τα σχόλιά σας δεν πρέπει να είναι υβριστικά και προσβλητικά. arismesx@gmail.com Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://sites.google.com/site/eleutheriastegnome/


Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του.
Γιάννης Ρίτσος





Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Είμαι φασίστας!



Είμαι φασίστας! Έχω την άποψη ότι η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να θρέψη 2.000.000 οικονομικούς μετανάστες.
Είμαι φασίστας! Έχω την άποψη ότι όποιος θέλει να εργαστεί και ζήση στην Ελλάδα, πρέπει να εισέλθει ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες.
Είμαι φασίστας! Έχω την άποψη ότι η κυβέρνηση πρέπει να αποφασίζει ποιοι και πόσοι και γιατί θα εγκατασταθούν στην χώρα μου, και όχι οι «επιδοτούμενοι κατά κεφαλήν από την Ευρώπη έμποροι» και οι λαθρέμποροι απελπισμένων λαθρομεταναστών.
Είμαι φασίστας! Έχω την άποψη ότι οι οφείλοντες τον σημερινό πολιτισμό τους στους τότε κατοίκους αυτού του ιερού τόπου τότε βάρβαροι Ευρωπαίοι δεν μπορούν και δεν πρέπει, ως χρεώστες έναντι της Ελλάδος, να χρησιμοποιούν την χώρα μου ως τον κάλαθο αποβλήτων τους.
Είμαι φασίστας! Έχω την άποψη ότι τα σύνορα της χώρας μου δεν πρέπει και δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι, όπου όποιος λαγός δεν μπορεί να μπει σε άλλο αμπέλι, θα καταλήγει υποχρεωτικώς εδώ και θα το καταστρέφει θέλοντας και μη, αφού δεν θα έχει άλλο τίποτε να φάει.
Είμαι φασίστας! Έχω την άποψη ότι οι χωρίς ασφάλιση εργαζόμενοι και αγρίως εκμεταλλευόμενοι υπό του εργοδοτικού και αξιωματικώς ξένου, ως μη έχοντος πατρίδα, κεφαλαίου λαθρομετανάστες υπονομεύουν άθελά τους το ασφαλιστικό σύστημα, και αύριο ούτε εκείνοι αλλά ούτε κι εγώ θα μπορούμε να έχουμε μιαν αξιοπρεπή σύνταξη – αν και εφ’ όσον μπορούμε να έχουμε κάποια σύνταξη.
Είμαι φασίστας! Έχω την άποψη ότι το βαθέως νοσούν σύστημα υγείας, το οποίο δεν είναι σε θέση να καλύψει τους Ελληνες, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στην κάλυψη και των λαθρομεταναστών, ώστε δεν θα είναι περίεργο να δούμε κάποιες «άγνωστες» στον τόπο μας επιδημίες (τύφος, πανώλης, φυματίωση κ.ά.) να ξεπηδούν κάποια στιγμή από τις στάχτες του παρελθόντος.
Είμαι φασίστας! Έχω την άποψη ότι το βαθέως νοσούν σύστημα παιδείας, το οποίο δεν είναι σε θέση να καλύψει τους Ελληνες ποιοτικώς τε και ποσοτικώς, δεν είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στην κάλυψη και των λαθρομεταναστών, οι οποίοι ως εκ των πραγμάτων αντιμετωπίζουν πολύ περισσότερες δυσκολίες στο θέμα αυτό.
Είμαι φασίστας! Έχω την άποψη ότι η ανυπαρξία πολιτικής βουλήσεως και η ανοχή στην άκρατη επίδοση στο εθνικό σπορ της κομπίνας συνέδραμε τα μέγιστα στον «κοκοτισμό» των Ελλαδιτών, μετατρέποντας τους έως τότε ροζοφόρους εργάτες της γης σε «αφεντικά» λαθραίως και σωρηδόν και ευπροσδέκτως εισερχομένων και στον ήλιο μη εχόντων μοίρα και αντ’ ενός καρβελίου από νύχτα σε νύχτα εργαζομένων ταλαίπωρων πεινασμένων λαθρομεταναστών.
Είμαι φασίστας! Έχω την άποψη ότι οι υποστηρικτές των λαθρομεταναστών και επιθυμούντες και συντρέχοντες την ομογενοποίηση όλων των εθνών αριστεροί, οι πρεσβευτές του «όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίδιοι», είναι ίδιοι με τους ψεύτες, κλέφτες και απατεώνες κυβερνώντες και κυβερνήσαντες, αφού, όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να κυβερνήσουν, στο ψεύδος, την κλοπή και την απάτη επεδώθησαν και μάλιστα με τεράστια επιτυχία, αν κρίνουμε από τα συντρίμμια που άφησαν πίσω τους μετά την εκκωφαντική και πλήρη κονιορτού εξευτελιστική πτώση τους.
Είμαι φασίστας! Έχω την άποψη ότι τα κόμματα της «αριστεράς» συνεχίζουν την πολιτική του ξεπουλήματος των λίγων «υπολοίπων» του εθνικού χαρακτήρος μας, συνδράμοντα τους κατ’ επάγγελμα πωλητές των δημοσίων στοιχείων κυβερνώντες, σοσιαληστές και εθνικοφρονοληστές, προσφέροντα, ως συνηθίζουν, και όποιο εθνικό ιδεώδες έχει παραμείνει εν ζωή έστω και υποβαθμισμένο.
Είμαι φασίστας! Έχω την άποψη ότι η εφαρμοζόμενη (ψευδο)δημοκρατία έχει καταντήσει ο φερετζές της απολυταρχίας, των δύο απολύτως δεξιοστρόφων κυβερνώντων κομμάτων συνεπικουρουμένων υπό των αλυκτώντων και μη δακνόντων αριστεροστρόφων τοιούτων.
Είμαι φασίστας! Έχω την άποψη ότι η γειτονιά μου, με τους τόσους άνεργους και χωρίς μέλλον πεινασμένους λαθρομετανάστες θα καταντήσει ένα βρώμικο γκέτο, όπου δεν θα μπορώ να ζήσω στο ίδιο περιβάλλον που μεγάλωσα.
Είμαι φασίστας και για ένα άλλον ακόμη λόγο: Διότι το σπίτι που αγόρασα στην γκετοποιημένη γειτονιά μου πριν επτά χρόνια έναντι 172.000 ευρώ, σήμερα δεν πιάνει ούτε 100.000.
Υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους «Είμαι φασίστας», αλλά δεν έχω σκοπό να γράψω βιβλίο εδώ.

ANGEL of the TIME

2 σχόλια: