Σέβομαι τη γνώμη όλων άσχετα εάν συμφωνώ. Τα σχόλιά σας δεν πρέπει να είναι υβριστικά και προσβλητικά. arismesx@gmail.com Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://sites.google.com/site/eleutheriastegnome/


Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του.
Γιάννης Ρίτσος





Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ!!!

   Έγραψε ο τύπος για τη σύλληψη των 5 ατόμων που είχαν κατακλέψει την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού. Ήταν πράγματι μια επιτυχία, η οποία δεν θα είχε πραγματοποιηθεί αν δεν είχαν λάβει μέρος και οι κάτοικοι, οι οποίοι είχαν οργανωθεί και εκτελούσαν περιπολίες στην περιοχή τους ειδικά τις νυχτερινές ώρες. Αυτοί ήταν που άμεσα κινητοποιήθηκαν από το συναγερμό του πρώτου σπιτιού που παραβιάστηκε. Με τα αυτοκίνητά τους αρχικά έκλεισαν τους δύο δρόμους του οικισμού αφού πρώτα ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Στη συνέχεια με μπλοκαρισμένη την είσοδο-έξοδο βοήθησαν τους αστυνομικούς στην αναζήτηση-γνωρίζοντας πολύ καλά και τον τελευταίο αγροτικό δρόμο-με το γνωστό αποτέλεσμα της καταδίωξης και σύλληψης των δραστών. Για τους κατοίκους αυτούς δεν διάβασα και δεν άκουσα να γίνεται καμία απολύτως αναφορά.
     Είδα και μίλησα με κάποιους , όλοι τους άνθρωποι του μεροκάματου. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην τους ενοχλεί το κάθε ``κατακάθι΄΄ όπως χαρακτηριστικά μου είπαν. << Παλεύουμε μια ζωή για να συντηρήσουμε την οικογένειά μας και δεν ενοχλούμε κανέναν, γι` αυτό και δεν θέλουμε να μας ενοχλούν>> είπε ένας, << Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε ο ένας το βιός του άλλου >> είπε άλλος, << Γνωρίζουμε τα προβλήματα του Αστυνομικού Τμήματος και βοηθάμε >> ανέφερε κάποιος τρίτος.
     Δεν ενοχλήθηκε κανείς από τη μη αναφορά για τη συμβολή τους, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να κοιμούνται ήσυχοι και θα το πετύχουν, όπως μου είπαν.
       Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο μπράβο, όχι για τη βοήθεια που προσέφεραν στην Αστυνομία, αλλά για την αξιοπρέπειά τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου