Σέβομαι τη γνώμη όλων άσχετα εάν συμφωνώ. Τα σχόλιά σας δεν πρέπει να είναι υβριστικά και προσβλητικά. arismesx@gmail.com Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://sites.google.com/site/eleutheriastegnome/


Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του.
Γιάννης Ρίτσος





Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!!!!!!






ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ο Σταυρός στην Αλβανία!
Σύμφωνα με το νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας της Αλβανίας από εδώ και στο έξης δεν θα μπορεί κανείς να φοράει σταυρό και να φαίνεται.

Οι Αλβανικές αρχές προσπαθούν να περιορίσουν με οποιαδήποτε τρόπο τη θρησκευτική κατήχηση ή τις θρησκευτικές δραστηριότητες από το προσωπικό των σχολείων. Αναφέρουν μάλιστα ότι είναι απαράδεκτο να υπάρχουν στους τοίχους σταυροί και εικόνες.
 
ologos-tou-politi

4 σχόλια:

  1. Exεις δει ποτε Αλβανό σε εκκλησία?
    Ισλαμοσταγείς μουσουλμάνοι είναι, όπως οι Ταλιμπάν, οι Πακιστανοί, οι Αφγανοί και οι υπόλοιποι γυφτολαοί.
    Κάποτε ένας Αλβανός που τον πήγα "βόλτα" μέχρι τα σύνορα(παραγγελία Εισαγγελέα με απόφαση δικαστηρίου να μην ξαναπατήσει στην Ελλάδα) μου είπε.Δεν θα σε ξαναδώ, αλλά να θυμάσαι αυτό που θα σου πώ: ΚΑΝΕΝΑΣ Αλβανός δεν χωνεύει τους Ελληνες. Αν μπορούσαμε θα σας σφάζαμε με λαμαρίνα' κάνουμε ότι μας λέτε με προθυμία και φαίνετε ότι σας σεβόμαστε περισσότερο από ότι οι άλλοι συμπατριώτες σας.Ετσι εσείς νομίζετε ότι βρήκατε έναν άνθρωπο που λέει ναι σε ότι και να πείτε, υπακούει και εκτελεί όλες τις εντολές και βίτσια που έχετε χωρίς αντίρηση καμία. Ομως εσκεμμένα γίνετε αυτό, γιατί προς το παρόν δεν "μας πέρνει να σας κόψουμε". Δηλαδή χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις...φίλησέ το. Αργότερα θα δείτε το πραγματικό μας πρόσωπο και πόσο πολύ ...σας αγαπάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτέ δεν ήταν χριστιανοί.Οι φιλότιμοι έλληνες όταν ήρθαν τους βάφτιζαν, αυτοί το έκαναν για να έχουν απολαβές δώρα κουμπαριές κ.λ.π
    Γνωστή μου τους άκουσε λίγο μετά την βάφτιση που οργάνωναν πως θα της κλέψουν τα λεφτά!
    Ατιμη φάρα...
    Επί τουρκοκρατίας οι Αλβανοί ήταν εκείνοι που ως μισθωτοί των Τούρκων, έσφαξαν κόσμο και κοσμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτη φορά μιλάει σωστά μιά ...γυναίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν πολλές ακόμη αλλά δεν έτυχε να τις γνωρίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή