Σέβομαι τη γνώμη όλων άσχετα εάν συμφωνώ. Τα σχόλιά σας δεν πρέπει να είναι υβριστικά και προσβλητικά. arismesx@gmail.com Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://sites.google.com/site/eleutheriastegnome/


Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του.
Γιάννης Ρίτσος





Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ιράν:Έμποροι ναρκωτικών στην «κρεμάλα»


http://www.athina984.gr/files/news-images/kremala2k11cx.jpegΔέκα έμποροι ναρκωτικών, οι οποίοι είχαν καταδικασθεί σε θάνατο, απαγχονίστηκαν σήμερα Τετάρτη σε φυλακή κοντά στην Τεχεράνη, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Τα δέκα άτομα απαγχονίστηκαν, αφού η ποινή τους επικυρώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο IRIB.

Ο φόνος, ο βιασμός, η ένοπλη ληστεία και η διακίνηση περισσότερων από 5 κιλών ναρκωτικών είναι ανάμεσα στα εγκλήματα τα οποία τιμωρούνται με θάνατο στο Ιράν.

Εδώ στην Ελλάδα όμως οι Ιρανοί πως τιμωρούνται για τα ίδια αδικήματα? 



8 σχόλια:

  1. Τι μου θυμίζει αυτή η φωτογραφία, τι μου θυμίζει...χαχαχαχα...έχεις τον τρόπο να μου ανεβάζεις το ...φρόνημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την ίδια ποινή που τιμωρούνται και οι Έλληνες διακινητές.
    Ας καθαρίσουμε πρώτα τους δικούς μας κι ύστερα θα δώσουμε τροφή στον ANGEL να γελάει περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω. Η διαφορά μας όμως είναι ότι στη χώρα τους οι δύστυχοι δεν τα κάνουν αυτά, ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. Αν έχουν τα` άντερα να πάνε εκεί να τα κάνουν με όποιο κόστος.
    Υ.Γ. Από τη συμπεριφορά κάποιου καταλαβαίνουμε και το ποιόν του. Αν γεννηθείς τομάρι, τομάρι θα ζήσεις. Το θέμα είναι αν θα σου δοθεί η ευκαιρία να το εκδηλώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άρη μου, στη χώρα τους απαγχονίζονται.
    Συ ανάρτησες.
    Τι παθαίνουν οι δικοί μας εν Ελλάδι;
    Πάμε μια βόλτα στα Ζωνιανά;
    Υ.Γ.
    Το υστερόγραφό σου δεν το εννόησα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό ακριβώς λέω. Εδώ τα κάνουν που έχουμε τη δικαιοσύνη που έχουμε. Γ ια το Υ.Γ. εννοούσα ότι αυτοί που τα κάνουν εδώ, στη χώρα τους δεν τα κάνουν και φταίει ότι είναι τομάρια που με την πρώτη ευκαιρία δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οοοpppsss system failed..----ΑΝΤΙΦΑΣΙΣ---.πως δεν τα κάνουν στην χώρα τους Αρη? Η ανάρτησή σου δείχνει ότι τα κάνουν και τους κρεμάνε. Ιρανοί δεν είναι αυτοί που κρέμονται? Δεν μοιάζουν με Σουηδούς!
    Απλά, πιστεύω ότι εκεί ρισκάρουν, λόγω μεγάλης ανέχειας, ενώ εδώ δεν έχουν κανένα πρόβλημα, γιατί δεν υπάρχει θανατική ποινή.
    Και ισόβιες να φάνε, που δεν είναι τόσο, πάλι καλύτερα θα περάσουν από την κατάρα του ...Ιράν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ANGEL of the TIME δεν δείχνει ότι τα κάνουν λόγω μεγάλης ανέχειας. Η ανέχεια φαίνεται από τον αριθμό αυτών που φεύγουν από το Ιράν. Τα τελευταία τρία χρόνια πόσους είδες να τιμωρούνται? Αυτός είναι ο λόγος που επιμένω στα ``τομάρια’’. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή