Σέβομαι τη γνώμη όλων άσχετα εάν συμφωνώ. Τα σχόλιά σας δεν πρέπει να είναι υβριστικά και προσβλητικά. arismesx@gmail.com Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://sites.google.com/site/eleutheriastegnome/


Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του.
Γιάννης Ρίτσος





Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ VS ΡΟΜΑ

Κατ’ αρχήν να πω ότι είναι πολύ άσχημο όταν χάνεται μια ζωή. Ειδικά όταν πρόκειται για μικρό παιδί είναι ότι χειρότερο.
Βλέπω όμως αναρτήσεις που αναφέρουν για δολοφόνους του κράτους και πως δεν πρέπει να μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Στην προκειμένη περίπτωση αφορά τροχαίο ατύχημα που έχασε τη ζωή του ένα επτάχρονο παιδί που παρασύρθηκε από δικυκλιστή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Έχει ανοίξει ένας blogοπόλεμος και διαβάζω αναρτήσεις που ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την ύπαρξή τους. Ο κάθε ένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Είτε μισεί την αστυνομία και η αναφορά του είναι για ένστολους δολοφόνους, είτε μισεί τους τσιγγάνους και η αναφορά του είναι για την προβληματική συμπεριφορά τους και τα προσωπικά του βιώματα. Λες και ο ένστολος ξύπνησε και είπε ``σήμερα θα σκοτώσω ένα γυφτάκι``, ή ο τσιγγάνος έστειλε το μικρό να το παρασύρει κάποιο διερχόμενο όχημα. Ας είμαστε λίγο σοβαροί. Είναι ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο και εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε. Ειδικά κάθε σαββατοκύριακο σκοτώνονται πολλοί συνάνθρωποί μας σε τροχαία. Αυτό είναι το πρόβλημα και αυτό πρέπει να λύσουμε. Καμία μα καμία σημασία δεν έχει η `ράτσα΄ του ανθρώπου που σκοτώνεται, αλλά το πως θα μπορούσε να αποφευχθεί.
Η αρμόδια κρατική υπηρεσία ότι μέτρο και να λάβει δε γίνεται τίποτα. Αν όλοι εμείς που οδηγούμε αρχίσουμε να βλέπουμε ότι στους δρόμους που κυκλοφορούμε υπάρχουν άνθρωποι που κινούνται είτε με άλλα οχήματα είτε με τα πόδια, τότε θα σταματήσουμε να θρηνούμε θύματα. Δεν είμαστε μόνοι μας ούτε είμαστε οι άρχοντες της ασφάλτου που όλοι οι υπόλοιποι μας οφείλουν σεβασμό.
Έλεος με τη στενοκεφαλιά κάποιων, έχουν γίνει γραφικοί.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου