Σέβομαι τη γνώμη όλων άσχετα εάν συμφωνώ. Τα σχόλιά σας δεν πρέπει να είναι υβριστικά και προσβλητικά. arismesx@gmail.com Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://sites.google.com/site/eleutheriastegnome/


Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του.
Γιάννης Ρίτσος





Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Σας ευχαριστούμε κύριοι «Τρομοκράτες»

"Σας ευχαριστούμε που καταφέρατε να σπείρετε τον φόβο και την τρομοκρατία μέσα στην ψυχή του μέσου πολίτη ο οποίος επιζητά πλέον ως αντανακλαστική αντίδραση την αύξηση της αστυνόμευσης σε όλες τις γειτονίες.
Σας ευχαριστούμε που καταφέρατε να βάζετε βόμβες στην Αθήνα με ρυθμούς καταιγιστικούς επιταχύνοντας την επανάσταση όπως εσείς τελικά την εννοείται.
Με αστυνομικούς και κάμερες παρακολούθησης σχεδόν σε κάθε γωνιά και γειτονιά, με χιλιάδες μηχανές ένστολων να σαρώνουν τα πάντα στο όνομα της ασφάλειας.
Να μην μπορείς πλέον να απολαύσεις ακόμη και το τόσο απλό, ένα αθώο στήσιμο στο ραντεβού από την κοπελιά σου και να μην θεωρηθείς ύποπτος που κόβεις νευρικές βόλτες στη γωνία του δρόμου. Ύποπτος για προσαγωγή και εξακρίβωση στοιχείων...
Σας ευχαριστούμε κύριοι «Τρομοκράτες» γιατί όπως μας διαβεβαιώνετε, οι δικές σας οι βόμβες είναι οι καλύτερες και ασφαλέστερες και με γραπτή εγγύηση …μέσω προκήρυξης. Οι καλύτερες βόμβες της αγοράς που προστατεύουν τους ανυποψίαστους περαστικούς, δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον και σκάνε μόνο μετά από διπλό προειδοποιητικό τηλεφώνημα λες και είναι το εντυπωσιακό φινάλε ενός χάπενινγκ με βεγγαλικά.

Σας ευχαριστούμε που επιτέλους απαλλάξατε τόσο πρόωρα από τα βάσανα της ζωής έναν δύσμοιρο 15χρονο μετανάστη από το Αφγανιστάν που θα ζούσε ολάκερη τη ζωή του αναζητώντας την επιβίωση του στα αποφάγια των κάδων σκουπιδιών έξω από τα σπίτια ενδεχομένως και των ίδιων των γονιών σας κάπου στα βόρεια προάστια. Αυτός άλλωστε είναι ο τόπος διαμονής των περισσοτέρων από εσάς που κρύβεστε τώρα γιατί σας ψάχνουν με εντάλματα σύλληψης. Σας ευχαριστούμε επίσης γιατί προσφέρατε απλόχερα στην 10χρονη αδελφή του άτυχου Αφγανού την δυνατότητα ως τυ! φλή πλέον, να διεκδικήσει επάξια μια θέση στην οδό Πανεπιστημίου ως ζητιάνα για την υπόλοιπη ζωή της.
Με εξέπληξε ωστόσο η ικανότητα και η ευκολία με την οποία πετάξατε από πάνω σας την ρετσινιά του δολοφόνου μικρών παιδιών. Δεν ήσασταν εσείς γιατί όπως ήδη είπατε οι βόμβες σας είναι οι καλύτερες και ασφαλέστερες της αγοράς με εγγυημένα αποτελέσματα. Είπατε μάλιστα ότι δεν αποκλείεται οι δράστες της δολοφονίας να κρύβονται στην αντίπερα όχθη, την ακροδεξιά. Και ω του θαύματος λίγες ώρες αργότερα βγήκε μια άλλη προκήρυξη μιας αυτοαποκαλούμενης ακροδεξιάς οργάνωσης που σας δικαιώνει και σας εξαγνίζει από το αίμα των αθώων παιδιών. Παλιό το κόλπο αλλά τώρα πια δεν τσιμπάμε γιατί απλούστατα ο φασισμός που πρεσβεύεται δεν διαφέρει σε τίποτα με τον φασισμό που δήθεν πολεμάτε.

Σας ευχαριστούμε επίσης που εκτονώνεται την επαναστατική οργή σας στους συνοικιακούς δρόμους της Αθήνας προσπαθώντας να εγείρετε τα πλήθη και να περάσετε τα μηνύματά σας στις λαϊκές γειτονιές. Δυστυχώς όμως όλοι αυτοί οι ανώριμοι της σιωπηλής πλειοψηφίας στους οποίους απευθύνεστε, δεν έχουν καιρό για τέτοια, γιατί τρέχουν από τα χαράματα να προλάβουν το μεροκάματο για να επιβιώσουν.
Κι όσοι από αυτούς αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή, αγωνίζονται ομαδικά στους δρόμους με καθαρό πρόσωπο χωρίς κουκούλες.
Γι’ αυτούς όλους τους ταπεινούς, η «απαλλοτρίωση» της τράπεζας λέγεται ακόμη ληστεία, η «εκτέλεση» αστυνομικού ονομάζεται άνανδρη δολοφονία, ο διαμελισμός 15χρονου παιδιού από έκρηξη φονικής βόμβας λέγεται στυγερή δολοφονία τιποτένιων υπανθρώπων. Για όλους αυτούς τους απλούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας η βία που πρεσβεύετε κύριοι «τρομοκράτες», δεν αποτελεί πλέον τίποτα περισσότερο από την ύπουλη παρακρατική επιβολή της ασφυκτικής αστυνόμευσης που σε λίγο καιρό θα διαφεντεύει ολόκληρη τη ζωή μας. Άξιος λοιπόν ο μισθός σας."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
(από troktiko)

7 σχόλια:

  1. "έξω από τα σπίτια ενδεχομένως και των ίδιων των γονιών σας κάπου στα βόρεια προάστια. Αυτός άλλωστε είναι ο τόπος διαμονής των περισσοτέρων από εσάς που κρύβεστε τώρα γιατί σας ψάχνουν με εντάλματα σύλληψης."
    Εκεί στέκομαι, εγώ ίσως να έπεσα έξω, όχι όμως και ο Αποστόλης ο οποίος σε ακούει γιά ένα μήνα χωρίς να μιλά..όταν όμως μιλήσει..να σε φυλάει ο Θεός!
    Oύτε εγώ, ούτε ο Αποστόλης, πέσαμε έξω.
    Ολοι ΞΕΡΟΥΜΕ ποίοι είναι.Ακόμα και ονόματα και διευθύνσεις.
    Που ...κολλάει η εκτελεστική εξουσία?
    Μήπως περιμένει διαταγές από την νομοθετική-δικαστική-πολιτική?
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ.
    Κανένας δεν συλλαμβάνει τον εαυτό του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποίο είναι το εύλογο ερώτημα που τίθεται λοιπόν;
    Mήπως πρέπει την Κυβέρνηση της χώρας να αναλάβει ή Στρατιωτική-Αστυνομική Εξουσία?
    Προτιμώ την τυραννίδα, από την ασύστολη σοσιαληστική αναρχοοχλοκρατία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητό μου φάντασμα, δώσε σε μένα διευθύνσεις κι ονόματα και θα γίνω εγώ ο «μικρός ήρωας».
    Εγώ, ως δάσκαλος, αντιστάθηκα στις παράφρονες εντολές των «διοικητών» μου.
    Εσείς, όντας ένοπλοι, μπορείτε να καταφέρετε πιο θετικά αποτελέσματα.

    Είσαι όμως σίγουρος πως τα ονόματα τα κατέχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν "πετάω κόκαλα σε σκύλους",φίλε!
    Οταν λέω ΟΛΟΙ, εννοώ άλλο, όμως εσύ δεν το κατάλαβες!
    Δεν έχω σκοπό να γίνω και πάλι Ιησούς!
    Τα δόντια της "αστυνομικής εξουσίας", τα έχω νιώσει βαθιά μέσα στην σάρκα μου...ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!!!
    Αν έχεις απορίες ρώτα τον Αρη' εκείνη την περίοδο, το παληκάρι στάθηκε δίπλα μου.
    Με στήριξε όσο λίγοι!
    Αν τον αποκαλώ καμιά φορά ισχυρογνώμονα Βλαχομεσολογγίτη, το έχω πει και στον ίδιο επί προσωπικού,
    ' δεν τον χαλάει καθόλου αν τον ρωτήσεις, γιατί γνωρίζει το πνεύμα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή