Σέβομαι τη γνώμη όλων άσχετα εάν συμφωνώ. Τα σχόλιά σας δεν πρέπει να είναι υβριστικά και προσβλητικά. arismesx@gmail.com Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://sites.google.com/site/eleutheriastegnome/


Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του.
Γιάννης Ρίτσος

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012ΑΡΙΣΤΕΡΑ ???

Παρακαλώ το κείμενο να δημοσιευτεί ως έχει. Δηλώνω ότι είμαι ενήλικος άνω των 18 ετών και ότι το Σύνταγμα προστατεύει την ελευθερία του λόγου. Επιτρέπω σε όποιον προσβληθεί ή παρεξηγηθεί από το κείμενο, να πιει ένα σφηνάκι ξύδι ΑΓΡΟΞ που γιατρεύει πάσα νόσο και μαλακία.

Με αφορμή τα σημερινά γεγονότα που συνέβησαν στον Βόλο, θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους αυτούς με τις αριστερές ιδεολογίες. 
Αγαπητοί Αριστεροί Συμπολίτες, ...
Η γνώμη μου για εσάς αρχίζει να γίνεται όλο και χειρότερη μέρα με την μέρα και ο λόγος είναι ότι έχετε αρχίσει να ξεφεύγετε.... από τότε που αρχίσατε να νομίζετε ότι θα γίνεται κυβέρνηση.
Σας γράφω μερικούς λόγους που έχουν αρχίσει να με εκνευρίζουν φοβερά σε εσάς και το κάνω για να σας προειδοποιήσω ότι με τέτοιες μαλακισμένες τακτικές και ιδεολογίες το μόνο που θα πετύχετε είναι να κάνετε παρέα στο πασοκ ΕΚΤΟΣ βουλής!
1) Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να κολλάτε ετικέτες στον κόσμο και να τους αποκαλείτε φασίστες επειδή δεν συμφωνούν μαζί σας;;; 
Αυτές τις μαλακίες αν δεν είσαι αριστερός, τότε είσαι φασίστας χρυσαυγίτης να τις κόψετε γιατί το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να μας κάνετε να πιστέψουμε ότι είστε σκέτοι νταβατζήδες. Συνεχίστε με αυτή την συμπεριφορά και θα σας εγγυηθώ ότι θα κάνετε παρέα μαζί με τον εξίσου δημοφιλή Βαγγέλη Βενιζέλο και το κόμμα του. Χίλιοι καλοί χωράνε εκτός βουλής.
2) Μάθημα ιστορίας για αμόρφωτα ζώα. Οποιος δεν μαθαίνει την ιστορία του είναι καταδικασμένος την επαναλαμβάνει.
α) Ηλίθιοι! Ο Φασισμός ήταν μία ΙΤΑΛΙΚΗ ιδεολογία βασισμένη σε ΙΤΑΛΙΚΑ χαρακτηριστικά. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ τι σημαίνει φασισμός.
Ο Φασισμός ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ έπαψε να υπάρχει μετά το τέλος του δευτέρου πολέμου. 
β) Βλάκες! Ο Ναζισμός ήταν μία ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ιδεολογία βασισμένος σε  ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ χαρακτηριστικά. Μπορεί να διαβάσετε εδώ τι σημαίνει 
Ο Ναζισμός ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ έπαψε να υπάρχει μετά το τέλος του δευτέρου πολέμου. 
γ) Βλήματα! Εχουν περάσει 70 ΧΡΟΝΙΑ από τότε που καταρρεύσαν οι δύο ιδεολογίες. Εχουν αλλάξει τα πάντα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2012 - ΚΑΝΤΕ UPDATE ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!!!
δ) Κόψτε αυτό το παιχνιδάκι με την Χρυσή Αυγή. Δεν σας ψηφίσαμε για
να παίζετε ξύλο με την ΧΑ και την Αστυνομία. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΘΙΚΗ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ! ! ! 
ε) Η Χρυσή Αυγή σας έχει βάλει τα γυαλιά γιατί στηρίζει τον κόσμο. Αυτή η διανομή τροφίμων γεμίζει το στομάχι των ανθρώπων που σήμερα ΠΕΙΝΑΝΕ!!! ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ !!!!
3) Στην κρίση αυτή, όλοι περιμέναμε ότι η Αριστερά θα είναι στο πλάι του κόσμου. Ο κόσμος ψήφισε ΔΗΜΑΡ, ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε ΚΚΕ. Πάνω κάτω ο κόσμος σας έδωσε περίπου 40%. 
Εσείς τι κάνετε για να τιμήσετε αυτή την εμπιστοσύνη που σας έδειξε ο λαός;;; Τίποτα και Πουθενά. Είστε ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!
4) Αντί να παίζετε ξύλο για τις καταλήψεις με την Αστυνομία, θα περίμενα να έχετε μαζευτεί και να ανακαινίσετε όλα τα κτίρια που έχετε σε κατάληψη. Να έχετε μαζέψει τους αστέγους που πεθαίνουν από το κρύο. Ελληνες και μετανάστες. Κρυώνουν το ίδιο.
Αυτός είναι από τους πιο σημαντικούς λόγους που σας βρίζω σε αυτό το μήνυμα. Γιατί είστε υποκριτές και παρτάκηδες. Κρατάτε κτίρια σαν την βίλα Αμαλία και το κτίριο του Ματσάγγου ερειπωμένα. Δεν αφήνετε κανένα να τα επισκευάσει, αλλά ούτε και εσείς τα επισκευάζετε ώστε να βοηθήσετε τον κόσμο. Εχετε κάνει επένδυση στο "αυτοδιαχειριζόμενο" BAR. Δηλαδή ο κόσμος χάνεται και το μουνί χτενίζεται. Πίνεται ουίσκια ρεφενέ, μουσικούλα και κανένα χασισάκι εις υγείαν τον κορόιδων... 
Μπράβο παιδιά... Ωραία Αριστερή Ιδεολογία. Με κάνετε περήφανο....
5) Θα περίμενα να δείξετε ότι είστε σκληρά καρύδια. Να έχετε κάνει "αυτοργάνωση" και να μην υπάρχει σπίτι με κομμένο ρεύμα και νερό. 
Θα περίμενα να πλακώνεστε στο ξύλο με τους υπαλλήλους της ΔΕΗ που αφήνουν τα σπίτια χωρίς ρεύμα. 
6) Θα περίμενα να πλακώνεστε στο ξύλο με τους δικαστικούς επιμελητές που κατάσχουν σπίτια και πετάνε έξω τον κόσμο γιατί δεν έχει να πληρώσει τα άθλια δάνεια τους. 
7) Θα περίμενα να δίνετε εσείς συσσίτια αντί να κοιτάζετε την χρυσή αυγή να το κάνει αντί για εσάς. Θα περίμενα να βοηθάτε τους ηλικιωμένους αντί να κοιτάζετε την χρυσή αυγή. 
8) Θα περίμενα να μην σπάτε, καίτε, βάφεται, γράφετε συνθήματα και να μας σεβαστείτε, γιατί είναι καιροί κρίσης και πάλι εμείς οι μαλάκες πληρώνουμε την αποκατάσταση των ζημιών. 
9) Θα περίμενα να κάνετε τακτικές εθελοντικές αιμοδοσίες για να βοηθήσετε τον κόσμο. Τελικά φαίνεται ότι οι χρυσαυγίτες έχουν περισσότερο μυαλό από εσάς και ας τους κοροιδεύετε ότι είναι βλάκες. 
Σίγουρα πάντως έχουν φιλότιμο...
Αυτό το μήνυμα σας στέλνω και είναι το μήνυμα από όσα περιμένει ο κόσμος από την ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Γι' αυτό τον λόγο σας ψηφίσαμε και περιμένουμε να πράξετε. Με έργα κοντά στους ανθρώπους και όχι με βαριά φιλοσοφία του φραπέ, ξύλο με την αστυνομία και μαλλιοτράβηγμα με την Χρυσή Αυγή. 
Περιθώριο για να συνεχίσετε να το παίζετε τρέλα δεν έχετε. Πριν το καταλάβετε θα κάνετε παρέα στο παρελθόν μαζί με τον ΓΑΠ, τον Βαγγέλη και τα άλλα παιδιά. Ανοχή πλέον δεν υπάρχει. 
Εαν δεν μπορείτε να βοηθήσετε τον κόσμο, τότε σταματήστε και παραιτηθείτε. Είναι πιο τίμιο. Αν συνεχίσετε να παίζετε όμως αυτό το παιχνιδάκι της υποκρισίας που έπαιξε πασοκ και ΝΔ στην πλάτη μας τότε να το ξέρετε ότι έχετε χάσει! Δοκιμάσαμε τους πράσινους σωτήρες, δοκιμάσαμε τους μπλε σωτήρες, φτάνει... δεν θέλουμε κόκκινους σωτήρες.
Συνεχίστε να το παίζετε βαριά πεπόνια και να παριστάνετε τον Φώντα τον σκληρό καρύδι. Θα καταλήξετε να κάνετε παρέα με τον σύντροφο Βαγγέλη και το Πασοκ στις επερχόμενες δημοσκοπήσεις. 
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να σπάτε και να καίτε. 
Σεβαστείτε το γεγονός ότι πάλι εμείς οι μαλάκες θα τα πληρώσουμε. Σεβαστείτε τις περιουσίες του κόσμου!
Διαφορετικά, θα έρθει η κακιά η ώρα και εκεί που γλεντάτε και τα σπάτε, θα σας συμβεί καμιά προβοκάτσια όπως την λέτε εσείς στην γλώσσα σας ή γουρουνοκάτσια όπως την λέμε εμείς στο χωριό μας.
(Γουρουνοκάτσια είναι η ασθένεια που παθαίνουν τα γουρούνια όταν τα πυροβολάνε με μονόβολα φυσίγγια. Οταν θα πέφτετε δέκα δέκα σαν τα γουρούνια, τότε θα αναρωτιέστε αν σας πυροβολούν οι μπάτσοι ή οι φασίστες χρυσαυγίτες. Στην πραγματικότητα όμως θα σας πυροβολεί ένας απελπισμένος πολίτης που ψήφισε αριστερά και τον ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ). 
Σημείωση: Μερικοί μαλάκες από εμάς υπηρετήσαμε στον Ελληνικό Στρατό και μάλιστα σε περιοχές όπως ο Εβρος. Στον στρατό μας έμαθαν καλό σημάδι και δεν γίναμε χαλβάδες όπως κάποιοι που τρέμουν τα χέρια τους και πυροβολούν με το καλάσνικοφ στον γάμο του καραγκιόζη. http://www.youtube.com/watch?v=p1y7BH4Q6nc
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως γίνεται να έχεις πάρει τρελόχαρτο ή να έχεις υπηρετήσει καντηλανάφτης στο λυκαβητό και να θες να κάνεις επανάσταση με καλάσνικοφ και βόμβες. 
Είπα και ελάλησα και αμαρτία ουκ έχω. Ο Νοών νοείτω και ο έχων ότα ακουέτο. Με τις ευχές μου για καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά, 
Ενας πολίτης που σιχάθηκε να χαιδεύει αυτιά ηλιθίων.


voliotaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου