Σέβομαι τη γνώμη όλων άσχετα εάν συμφωνώ. Τα σχόλιά σας δεν πρέπει να είναι υβριστικά και προσβλητικά. arismesx@gmail.com Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://sites.google.com/site/eleutheriastegnome/


Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του.
Γιάννης Ρίτσος





Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012



Α ή Δ
 Τα τελευταία 4 χρόνια παρακολουθώ τα νέα από το διαδίκτυο και όχι από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης της τηλεόρασης. Βέβαια για να προσεγγίσω την αλήθεια θα δω το ίδιο θέμα από την ‘’αριστερή’’ και από τη ‘’δεξιά’’ πλευρά. Κακά τα ψέματα, κάπου στη μέση είναι η αλήθεια.
     Από τις τελευταίες εκλογές και μετά βλέπω έναν ‘’πόλεμο’’ δυο παρατάξεων, τις ακροδεξιάς και της αριστεράς-ακροαριστεράς. Η διαπίστωσή μου είναι ότι και οι δυο πλευρές είναι ίδιες. Έχουν ελάχιστες βασικές διαφορές μεταξύ τους, είναι όμως το ίδιο επικίνδυνες. (όχι πως οι υπόλοιποι είναι καλύτεροι, αυτοί είναι που μας έφεραν στη σημερινή μας κατάντια.) Η ακροδεξιά, (φασίστες για κάποιους, επαναστάτες για άλλους) είναι γνωστή στην Ελλάδα. Έχω ακούσει-διαβάσει διάφορα και από τις δύο πλευρές, όσον αφορά αυτή την παράταξη και έχω δει ελάχιστα,(λόγο ηλικίας). Δε θα ξεχάσω όμως τα λόγια κάποιου που πραγματικά υπέφερε από το συγκεκριμένο καθεστώς, αλλά το προτιμά από το σημερινό (και δεν είναι ο μόνος που έχω ακούσει).
     Όσον αφορά τους αριστερούς, ακροαριστερούς, αναρχικούς, αντιφασίστες και λοιπούς ομοϊδεάτες τους, το λιγότερο που μπορώ να πω, σύμφωνα πάντα με αυτά που ζούμε σήμερα, είναι ότι αν πιστεύουν πως μπορούν να γίνουν αυτά για τα οποία φωνάζουν, ή δε ζουν στην Ελλάδα του 2012 ή είναι αφελής.
ΥΓ: Δάσκαλε περιμένω κάποιο σχόλιό σου.  

2 σχόλια: