Σέβομαι τη γνώμη όλων άσχετα εάν συμφωνώ. Τα σχόλιά σας δεν πρέπει να είναι υβριστικά και προσβλητικά. arismesx@gmail.com Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://sites.google.com/site/eleutheriastegnome/


Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του.
Γιάννης Ρίτσος





Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

''ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ'' Λυπάμαι πολύ που ήμουν ένα απο τα άτομα των Αγανακτισμένων του Βόλου στην Αθήνα..




Ντροπή και Λύπη ένιωσα για κάποιους από το group των αγανακτισμένων του Βολου να φωναζουν στα ΜΑΤ που ηταν στη Βουλή , ακομη και στην αρχη ''ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ'' και να το επαναλαμβανουν συνεχεια...
Δε μπορούσα να μην αντιδρασω εκείνη τη στιγμη..Οπως και αλλοι Αγανακτισμενοι στη πλατεία εκείνη την Ωρα...
Και μετά στο γυρισμο, όταν τα ιδια άτομα μου απηυθηναν το λογο λεγοντας ''Α εσυ εισαι που διαφωνουσες στο Συνταγμα... Τωρα ελπιζουμε να συμφωνεις οτι πρεπει τα παιδια τους να παθουν καρκινο κατηγορηθηκα επειδη απαντησα , φυσικα και οχι...
Τι σημαινει καρκινο στα παιδια τους??? Τι ειναι αυτα τα πραγματα? Δε ντρεπεστε λιγο? Λιγη ανθρωπια δεν εχετε? Ξερετε τι ειναι ο καρκινος? Και πως πιανετε στο στομα σας με αυτο το τροπο αθωα παιδια... Πως γινεται ενας ανθρωπος να καταριεται ενα παιδι με αυτο το τροπο!!! Ουτε στο χειροτερο εχθρο σου δεν το λες αυτο...!!
Πηγαμε να διαδηλωσουμε κατα του μνημονιου, κατα της κυβερνησης οχι να καταραστουμε Μανες, Παιδια...
Χαιρομαι που καποια ατομα απο το πουλμαν μας δεν εντερνιστηκαν αυτες τις αποψεις.. Γιατι εννοειται πως δεν ειναι ολοι ιδιοι...και Χαιρομαι που η οικογενεια μου με μεγαλωσε με αξιες οπως Πατριδα, Θρησκεια, Οικογενεια.. Και αν ειναι να με κατηγορειτε καποιοι κυριοι ''υπερανω'' και ''μικρη'' επειδη νιωθω αηδια ακουγοντας να ξεστομιζει ενας ανθρωπος τετοιες εκφρασεις για εναν αλλο, τοτε Ειμαι πολυ περιφανη που ειμαι μικρη.. Και ευχομαι μεγαλωνοντας να μην γινω σαν εσας..

ΑΠΟ:
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ 
voliotaki.blogspot

5 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα με την αντίδραση της κυρίας.
    Διάβασα και το κείμενο του «αγανακτισμένου» νέου.
    Περίμενα όμως από σένα να γράψεις κάτι και για τους ασκεπείς κουκουλοφόρους που υπερασπίζεται και καλύπτει το παρακρατικό κράτος.
    Το περιμένω από σένα, Άρη.
    Κάνε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....oι κουκουλοφόροι των επεισοδίων, οι οποίοι ρήμαξαν κυριολεκτικά το κέντρο της Αθήνας, ξηλώνοντας, μάρμαρα, πεζοδρόμια και προκάλεσαν εκτεταμένες δολιοφθορές σε καταστήματα, αυτοκίνητα, οικείες, περίπτερα και ξενοδοχεία, είναι άτομα του κομμουνιστικό-αναρχικού χώρου, τα οποία ήσαν αποφασισμένα να φτάσουν στα άκρα και να προκαλέσουν έτσι τις ηρωικές Αστυνομικές Δυνάμεις, οι οποίες εξάντλησαν κάθε περιθώριο ανοχής, πριν προβούν σε χρήση χημικών.
    Η Ενδοξη αστυνομία μη μπορώντας να παραδώσει όλη την πόλη στις φλόγες και να χάσουν χιλιάδες άνθρωποι την ζωή τους, επιχείρησε καταστολή.
    Εγιναν εκατοντάδες συλλήψεις και η αλήθεια διεφάνη περίτρανα.
    Ούτε ένας πατριώτης-Εθνικιστής!
    Συμφωνώ λοιπόν με τον Κύριο Καθηγητή.
    Γιατί να είναι τόσο ελαστικό το Κράτος και να ανέχεται τους Αναρχοκομμουνιστές;
    Κρεμάστε τους τώρα.

    ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΥΨΩΣΕΙ ΔΥΟ ΠΑΝΙΑ.
    ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ, ΤΟ ΑΛΛΟ....ΚΟΚΚΙΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Μάκη ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Ο μόνος λόγος που δε σχολίασα είναι ότι τη συγκεκριμένη ανάρτηση την αντέγραψα και θεώρησα πως και να απαντούσα στο συντάκτη θα ήταν δώρο άδωρο, δε θα διάβαζε ποτέ την απάντηση.
    Όσον αφορά όμως τους ``ασκεπείς κουκουλοφόρους που υπερασπίζεται και καλύπτει το παρακρατικό κράτος`` τους έχω ζήσει. Όλοι αυτοί δηλώνουν αναρχικοί και ακροαριστεριστές-αριστεριστές, δεν είναι όμως τίποτε άλλο από άχρηστα παράσιτα που μολύνουν τον αέρα μόνο και μόνο με την παρουσία τους. Όπως γνωρίζω ότι κάθε κυβέρνηση τους συντηρεί γιατί τους χρησιμοποιεί, βολεύουν καταστάσεις, δεν τους θέλουν κρατούμενους γιατί τους είναι άχρηστοι. Όπως επίσης γνωρίζω πως είναι τα ίδια άτομα που πηγαίνουν στις πορείες, που σπάνε τις τράπεζες, που κάνουν τα επεισόδια στα γήπεδα, που ρίχνουν μολότοφ στις διμοιρίες και που σε πολλές άλλες ``εκδηλώσεις`` είναι παρών. Πάντα όταν εμφανιζόντουσαν και δημιουργούσαν ``πρόβλημα``, κάτι σημαντικό ήταν προς συζήτηση στη Βουλή. Το αποτέλεσμα το είδαμε όλοι τις δύο προηγούμενες μέρες. Φυσικά και ο ``κακός μπάτσος`` πουλάει τρελά, αλλά θα αναφερθώ σε άλλη ανάρτηση για το συγκεκριμένο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ, Άρη.
    Με κάλυψες όσο μπορούσες.
    Στον ANGEL βέβαια δεν πρόκειται να βάλουμε μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ίδια λέω με τον ANGEL με τη διαφορά ότι αυτός χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα. (είναι αυτό που λένε πως η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει, αλλά κόκκαλα τσακίζει)Βέβαια ο ANGEL αν ήταν κάπου αλλού δε θα τσάκιζε κόκκαλα μόνο με τη γλώσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή