Σέβομαι τη γνώμη όλων άσχετα εάν συμφωνώ. Τα σχόλιά σας δεν πρέπει να είναι υβριστικά και προσβλητικά. arismesx@gmail.com Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://sites.google.com/site/eleutheriastegnome/


Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του.
Γιάννης Ρίτσος





Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Δύο ακόμη ήρωες πεσόντες υπέρ Πατρίδος...


Από τον Ερυθρό Δευκαλίωνα
Τι ωραία που θα ήταν να ασχοληθώ με τα επακόλουθα του ντέρμπι, τον Μαρινάκη, τον Γόντικα, τον Σισέ, τον Τοροσίδη...
Όμως σήμερα απλά είμαι έξαλλος. Χάσαμε 2 ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ και άλλα 2 χαροπαλεύουν, επειδή τους γάζωσαν με καλάσνικοφ...
Το περιστατικό έγινε κατά τις 7, στις 9 έβγαινε ο Λαζόπουλος, ο οποίος φυσικά και δεν ασχολήθηκε με το άδικο χαμό των 22χρονων παιδιών, μάλλον γιατί ήταν μπάτσοι και ασχολούτανε με τα "χαριτωμένα" σκετσάκια του. Κοίτα να δεις πως τα φέρνει η ζωή. Ο Λάκης που το Δεκέμβριο του 2008 έβγαινε στα κεντρικά δελτία και δικαιολογούσε όσα συνέβαιναν στην Αθήνα.
Ράδιο-αρβύλα δεν είδα. Αυτοί πάντως το 2008 δεν έδειχναν να έχουν πρόβλημα να σπάσουν τα πάντα, αφού τι αξία έχουν όλα αυτά μπροστά στην ανθρώπινη ζωή.
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Ένας αστυνομικός έλεγε ότι η ''βαριά εγκληματικότητα'' κατά 95% ανήκει στους αλλοδαπούς, υπερβολικός μάλλον, αφού εγώ από όσο ξέρω και από ό,τι ακούω, πρέπει να είναι 120% και μπορώ να αναφέρω 800.000 παραδείγματα.
Πρόσφατα στο Ν. Ηράκλειο ληστέψαν την ώρα που έκλεινε το μαγαζί του ένα φίλο μου. Μάλιστα ρίξανε και σφαίρα πρώτα για να του δείξουν ότι δεν παίζουνε. Όταν του είπα ότι θα είναι ξένοι σίγουρα, μου είπε φόραγαν κουκούλες, αλλά μίλαγαν καλά ελληνικά. Μετά από ένα μήνα τους πιάσανε με το όπλο την ώρα που πήγαν να ληστέψουν άλλο μαγαζί ιδίου τύπου οι αστυνομικοί και ως εκ θαύματος είχα δίκιο ήταν Αλβανοί...
Και επειδή θέλω να είμαι δίκαιος, μεγαλύτερες ευθύνες έχουν πχ οι μεγαλοδημοσιογράφοι που θα κάνουν συζητήσεις για τις ευθύνες, αλλά με τη στάση τους αβαντάρουν την άλωση της Ελλάδας από τους μετανάστες, από τις ευθύνες του Τσίπρα.
Μεγαλύτερες ευθύνες έχουν τα κόμματα που θα εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους σε κάθε πράξη βίας (πολύ "συγκινητικό"...) από αυτούς που πήγανε τους βάρβαρους στη Νομική και θα χαιρόντουσαν, αν είχαμε μια κυβέρνηση αφγανοπακιστανομαροκοαλβανική.
Αν οι δολοφόνοι ήταν τρομοκράτες, πάλι δεν θα μου κάνει καμιά εντύπωση. Έτσι και αλλιώς τα ελληνικά πανεπιστήμια έχουν πάψει να είναι ναοί της γνώσης, αλλά εκτροφεία αναρχικών που κάποιοι "παιδαγωγοί" τους μαθαίνουνε να μισούνε την Ελλάδα πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Έτσι οι πιο φανατικοί περνάνε στα γκαζάκια, στις κατσαρόλες, στα εκρηκτικά, στα όπλα και πάει λέγοντας.
Το πρωί στις εκπομπές το αστυνομικά δελτία είναι πια μονότονα. Έκλεψαν και πυροβόλησαν στο πόδι ιδιοκτήτη καταστήματος, δέσανε, βασανίσανε και κλέψανε ζευγάρι ηλικιωμένων, διαρήξανε, χτυπήσανε της πήρανε την τσάντα κτλ. Όλα μα όλα αλλοδαποί.
Τα παρακάτω ξέρω ότι ο Μυστήριος θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να τα ανεβάσει, μιας και θα ακουστούν σκληρά, αλλά το αίμα των ΗΡΩΩΝ της ομάδας ΔΙΑΣ δεν αφήνει χώρο για αβρότητες.
Αν ήταν στο χέρι μου οι καταληψίες την νομικής και μετέπειτα της Υπατίας (ηρωίδα άνευ προηγουμένου) δεν θα κινδυνεύανε να πεθάνουν από αφυδάτωση, γιατί θα τους είχα στείλει ήδη από εκεί που ήλθαν με κάθε τρόπο.
Και όχι δεν είμαι κτήνος, ούτε κάθαρμα, ούτε αιμοσταγής, αλλά αυτό που κάνανε το θεωρώ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ και σε αυτά τα θέματα δεν παίζεις. Είναι σαν να εισβάλει κάποιος στο σπίτι σου, και αν την πρώτη φορά μπει ειρηνικά, την δεύτερη μάλλον τα πράγματα θα είναι σκούρα.
Αν η κυβέρνηση δε συνεχίζει να κάνει τα στραβά μάτια και χαθεί κανένας από την απεργία πείνας και νερού, είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι από δω και πέρα σε κάθε εκλογική αναμέτρηση σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ψηφίζω Χρυσή Αυγή.
Σε λίγο βέβαια πολλοί ακόμη θα συμμερίζονται την άποψή μου, ελπίζω μέχρι τότε να μην είναι πολύ αργά.
Τέλος να δώσω μια συμβουλή και μια εικόνα από το μέλλον.
Όσοι έχετε ήδη δικιά σας οικογένεια ή σκέφτεστε να ξεκινήσετε, κάντε κάτι πολύτιμο για τα παιδιά σας. Μην τα πάτε, όταν είναι μικρά ποδόσφαιρο, ή κολύμβηση, ή tae kwon do για να τα καμαρώνετε, ή τα κορίτσια μπαλέτο, χορό, ενόργανη γυμναστική. Μάλλον θα είναι άσκοπα. Αγόρια και κορίτσια να τα πηγαίνετε σε σκοπευτήρια να ρίχνουν από μικρά με περίστροφο για να μπορούνε να προστατέψουν τον εαυτό τους από αυτό που θα ζουν στη χώρα σε 10-15 χρόνια από τώρα αν συνεχίσουμε έτσι. Μάλιστα να κοιτάξετε να μάθουνε να τα χειρίζονται τόσο καλά, ώστε να τους αγοράσετέ και ενά πιστόλι glock (τα καλύτερα στο κόσμο), τα οποία ο κάτοχος πρέπει να είναι τόσο καλά εκπαιδευμένος, γιατί είναι και τα πιο επικίνδυνα (τα glock δεν έχουν ασφάλεια).

Υ.Γ.1 Έχουν να πέσουν κροκοδείλια δάκρυα από αυτούς που δεν αφήνουν τους αστυνομικούς να κάνουνε καλά τη δουλειά τους για τα αδικοχαμένα νιάτα...

Υ.Γ.2 Εγώ προσωπικά τους κατατάσσω μαζί με τους ήρωες άλλους αστυνομικούς, πιλότους, πολεμιστές παλιότερα και γενικότερα σε όλους όσους έπεσαν φορώντας και μαχόμενοι για το εθνόσημο. Και μπορεί ο σπαραγμός να είναι μεγάλος, αλλά τα χρυσά γράμματα της ιστορίας είναι κάτι που δεν μπορείς να το αγοράσεις ούτε με όλα τα δις του κόσμου. Ούτως ή άλλως όλοι κάποια μέρα θα πεθάνουμε.
Υ.Γ.3 Δεν θέλω να τους πιάσουνε αυτούς τους εγκληματίες, θέλω να τους ''στείλουνε'' επί τόπου για δικαιοσύνη των αδικοχαμένων παιδιών
Υ.Γ.4 Frédéric Mistral (Γάλλος ποιητής, νόμπελ ποιήσης 1904): "Κι αν πρέπει να πεθάνουμε για την Ελλάδα, θεία είν' η δάφνη! Μια φορά κανείς πεθαίνει!!". Ακούστε τι είπε ένας Γάλλος που δεν είχε καμιά σχέση με την Ελλάδα. Βέβαια ήταν 1000 φορές πιο Έλληνας απο κάτι προβεβλημένους ιστορικούς μας...
ΕΡΥΘΡΟΣ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ
 

Δείτε τι είπαν οι Αρβύλα για το "μακελειό" στου Ρέντη

 

 

Όσον αφορά το Λαζοπουλαλάκη δεν έκανε καν αναφορά γιατί ήταν απασχολημένος με το γλείψιμο των βρωμιαροάπλυτων καταληψιών.

1 σχόλιο:

  1. Oι "Αρβύλα" κράτησαν ουδέτερη στάση για να μην χαλάσουν και τους αναχικούς φίλους τους, όπως κάνουν και οι ταβέρνες.
    Πίσσα και πούπουλα στους Βούλγαρους.....
    Αν θεωρείται αυτούς τους ανθρώπους Ελληνες, τότε εγώ είμαι ο πρώτος άνθρωπος που θα ταξιδέψει στον αστερισμό του Ωρίωνα.....
    Λυπάμαι για όλους σας!
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή