Σέβομαι τη γνώμη όλων άσχετα εάν συμφωνώ. Τα σχόλιά σας δεν πρέπει να είναι υβριστικά και προσβλητικά. arismesx@gmail.com Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://sites.google.com/site/eleutheriastegnome/


Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του.
Γιάννης Ρίτσος





Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΟΙ "300" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ, ΣΑΒΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ GOODΥ’S ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΙ ΔΕ «ΣΥΝΟΔΟΙ» ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ «ΑΠΕΡΓΙΑ»!!! ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:





Συγχαρητήρια στους Ιατρούς που επωνύμως εδήλωσαν την αλήθεια παρά τους κινδύνους που θα διατρέξουν από τους «αλληλέγγυους» Σκαπανείς της Μαλακίας εν Ελλάδι..
Αντιγράφω επί λέξη από την εφημερίδα Real news που κρατάω στα χέρια μου σελίδα 44 Μέρος Κοινωνία:
Της Αιμιλίας Σταθάκου.


Οι εξετάσεις δεν δείχνουν πείνα!


Η κατάσταση της υγείας των μεταναστών είναι πολύ καλή. Είναι σίγουρο ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν έχουν παραμείνει ασίτιστα επί ενάμιση μήνα. Τη δήλωση βόμβα έκανε στη Real news η επιμελήτρια Α' και Β' παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ελπίς, Βασιλική Παπαλημναίου, θεράπων γιατρός των μεταναστών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από το Μέγαρο Υπατία, την περασμένη Τετάρτη.


Παράλληλα, σύμφωνα με αδιάσειστα ντοκουμέντα, σε αρκετές περιπτώσεις, οι εργαστηριακές εξετάσεις των μεταναστών που μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία στις αρχές της περασμένης βδομάδας δεν είναι συμβατές με τα δεδομένα που θεωρούνται αναμενόμενα για άτομα που έχουν παραμείνει χωρίς τροφή τόσο μεγάλο διάστημα.


Ειδικότερα, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που έχουμε στη διάθεση μας δείχνουν, σχεδόν σε όλες τις παραμέτρους, τιμές μέσα στα φυσιολογικά όρια. Σε καμιά από αυτές δεν φαίνεται να έχουν διαταραχτεί ιδιαίτερα οι ηλεκτρολύτες ( κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο κ.λ.π) είτε η ουρία και η κρεατίνη. Πρόκεται για σημαντικές ενδείξεις, καθώς, όπως μας εξηγεί ο διδάκτωρ Παθολογίας Αναστάσιαδης Σπαντιδέας, όταν ένα άτομο δεν τρώει για μεγάλο διάστημα περιμένουμε να οδηγηθεί σε αφυδάτωση και να έχουν τουλάχιστον επηρεαστεί οι ηλεκτρολύτες τους. Επίσης η μη ενεργειακή κάλυψη οδηγεί σε μεταβολική οξέωση με παραγωγή κετονών, που αποτυπώνονται με διαταραγμένες τιμές σε ουρία και κρεατίνη. Επιπρόσθετα, η κλινική εικόνα ενός ανθρώπου που δεν σιτίζεται επί ενάμιση μήνα είναι χαρακτηριστική :παρουσιάζει μεγάλη αδυναμία, εξάντληση, αφυδάτωση ακόμη και διαταραχή συνείδησης.


Ωστόσο, οι εργαστηριακές εξετάσεις των μεταναστών που νοσηλεύονται στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, σε πολλές περιπτώσεις είναι εντός των φυσιολογικών ορίων.


Ευτυχώς για τους αυτούς τους ανθρώπους είναι υγιέστατοι. Βέβαια, τόσο οι εξετάσεις τους όσο και η γενικότερη κλινική εικόνα δεν συνάδουν με ανθρώπους που κάνουν απεργία πείνας για μεγάλο χρονικό διάστημα, επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι θεράποντες γιατροί στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.


Οι Συνοδοί


Με βόλτες στο προαύλιο, κάπνισμα και συνομιλίες στο κινητό περνάνε την ώρα τους κάποιοι από τους νοσηλευόμενους. Άγρυπνοι φρουροί οι ομάδες επιτροπής αλληλεγγύης, οι οποίες βρίσκονται δίπλα τους σε 24ωρη βάση, προκειμένου να τους βοηθήσουν να μην υποκύψουν στο πειρασμό του..... φαγητού!
Ο υπερβάλλων ζήλος τους είχε αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις να έρθουν σε σύγκρουση με το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό.


Ο Διοικητής του νοσοκομείου Ελπίς, Θόδωρος Γιάνναρος αποκαλύπτει ότι κάποιοι μετανάστες ζήτησαν να πιουν τσάι με ζάχαρη όμως οι συνοδοί δεν το επέτρεψαν. Μάλιστα σε άλλη περίπτωση ο συνοδός έβγαλε τον δίσκο με τα φαγητά που άφησε ο τραπεζοκόμος έξω από το δωμάτιο. Επίσης υπήρξαν διαμαρτυρίες για το ότι σιτίζονταν οι ασθένειες στα διπλανά κρεβάτια με αποτέλεσμα να μπαίνουν σε πειρασμό οι απεργοί!


Εμάς μας ενδιαφέρει πρωτίστως η υγεία αυτών των παιδών. Είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε ότι δε θα παρουσιάσουν σοβαρές και μη αναστρέψιμες οργανικές βλάβες τονίζει ο διοικητής του νοσοκομείου Ελπίς.
Απαράδεκτη χαρακτηρίζει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, εξαιτίας της πίεσης των συνοδών, η παθολόγος Β. Παπαλημναίου: Τα άτομα αυτά είναι μόνιμα δίπλα στους μετανάστες παρακολουθώντας μήπως και τους δώσουμε φαγητό. Αυτό είναι πρωτοφανής παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων.


Σύμφωνα με μαρτυρία συνοδού ενός ασθενούς που νοσηλεύεται στον ίδιο θάλαμο με μετανάστη, στο νοσοκομείο Ελπίς ενώ ο απεργός του έκανε νόημα ότι ήθελε να πάρει το μπισκότο που του πρόσφερε, η αυστηρή ματιά του ατόμου από την ομάδα περιφρούρησης τον...πάγωσε!


Πράγματι, έχουμε καταγγελίες ότι σε κάποια νοσοκομεία οι συνοδοί των μεταναστών τους εμπόδισαν να λάβουν τροφή , αποκαλύπτει ο Άρης Μουσιώνης διοικητής της 1ης Υγειονομικής περιφέρειας και συμπληρώνει: Για παράδειγμα, σε κάποια περίπτωση ο μετανάστης ζήτησε τροφή και σε κάποια άλλη χυμό. Οι συνοδοί του όμως, παρενέβησαν και δεν επέτρεψαν στο προσωπικό τους να τους τα δώσει.


Από την πλευρά τους, μέλη των ομάδων Επιτροπής Αλληλεγγύης δήλωσαν στην R ότι η προσπάθεια τους έγκειται στο να διασφαλίσουν ότι θα γίνει σεβαστή η απόφαση των μεταναστών να μη σπάσουν την απεργία πείνας.


Η ιδεοληψία δολοφονει. Ένας Εισαγγελέας να επέμβει..


Οι Ιατροί Διδάκτωρ Παθολογίας κος Αναστάσιος Σπαντιδεας η κα Βασιλική Παπαλιμναιου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς , ο κος Άρης Μουσιωνης διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ο Κος Θεόδωρος Γιανναρος διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς δήλωσαν στην Εφημερίδα Realnews τα εξής (ιδε συνημμένο κείμενο από την εφημερίδα)


1. «Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που επεβλήθησαν οι «ετοιμοθάνατοι απεργοί» πείνας - λαθρομετανάστες δείχνουν όλες τις παραμέτρους τιμές εντος των φυσιολογικών ορίων..» ( Διδάκτωρ Παθολογίας κος Αναστάσιος Σπαντιδεας ) 


2. «Η κατάσταση της υγείας των μεταναστών είναι πολύ καλή. Είναι σίγουρο ότι τα συγκεκριμένα άτομα που εξετασθησαν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΣΙΤΙΣΤΑ..»( η κα Βασιλική Παλιμναιου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς)


3. «Έχουμε καταγγελίες ότι σε κάποια νοσοκομεία .. «σε συγκεκριμένη περίπτωση ο μετανάστης ζήτησε τροφή και σε κάποια άλλη χυμό.. Οι «αλληλέγγυοι» συνοδοί παρενέβησαν στο προσωπικο και δεν επέτρεψαν στο προσωπικό να τα δώσει.!!»


4. «Κάποιοι μετανάστες ζήτησαν να πιουν τσάι με ζάχαρη ( το αγαπημένο ρόφημα των μουσουλμάνων) όμως οι συνοδοί «αλληλέγγυοι» δεν το επέτρεψαν.. Μάλιστα σε άλλη περίπτωση ο αλληλέγγυος σύνοδος Έβγαλε τον δίσκο που άφησε ο τραπεζοκόμος έξω από το δωμάτιο…»( και ο Κος Θεόδωρος Γιάνναρος διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς)


5. «Τα άτομα αυτά είναι μόνιμα δίπλα στους μετανάστες , παρακολουθώντας μήπως τυχόν τους δώσουμε φαγητό. Αυτό είναι πρωτοφανής παραβίαση των ανθρωπίνων και ατομικών δικαιωμάτων..» ( η κα Βασιλική Παπαλιμναιου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς)


Συμπεράσματα:


1. Είναι σαφές, ηλίου φαεινότερων ότι οι «αλληλέγγυοι» προσπαθούν να θανατώσουν τους μετανάστες εμποδίζοντας τους να φάνε προκειμένου να δημιουργήσουν θύματα και επακόλουθες αντιδράσεις.


2. Η πολιτεία κακώς κάκιστα δεν έχει το σθένος να αποκαλύψει την αλήθεια και να συνδράμει στην διάσωση των μεταναστών που τους «αυτοκτονούν «οι αλληλέγγυοι» δηλαδή , τα καλόπαιδα του Σύριζα ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ που μαλακιζονται εν Αθήναις.. μαζί με την Κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση που μονίμως αυτοϊκανοποιείται..…


3. Συγχαρητήρια στους Ιατρούς που επωνύμως εδηλωσαν την αλήθεια παρά τους κινδύνους που θα διατρέξουν από τους «αλληλέγγυους» Σκαπανείς της Μαλακιας εν Ελλάδι..


4. Περιμένουμε ένα εισαγγελέα να επέμβει!!!


http://ygro-pyr.blogspot.com/

5 σχόλια:

  1. Κεφάλαιο 1.
    Αν θυμάμαι καλά, στις πρώτες φουρνιές αυνών το 99, ήσουν εκεί.
    Θυμάσαι ότι μόλις ξεψάρωσαν και κατάλαβαν που βρίσκονται, έπιναν τα σαμπουάν που τους δίναμε για να πλυθούν και έπιναν και νερό από πάνω, έτσι έβγαζαν αφρούς από το στόμα και λέγαν: Αστρονόμι-αστρονόμι, μι παει σοκονομονείο....
    Και μεις που δεν ξέραμε τους πηγαίναμε στο " σοκονομονείο", μήπως είχαν κάτι...και οι γιατροί με τις ώρες τους κάναν όλες τις εξετάσεις και στο τέλος, αφού είχαμε αρρωστήσει εμείς από την αναμονή, μετά από 4 ώρες, μας λέγαν : αυτοί είναι καλύτερα από μένα και σένα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kεφάλαιο 2.
    Δεν μιλάμε για τους 41 κινέζους που πιάσαμε την πρώτη φορά.Αυτοί ήταν κύριοι' τρείς μήνες κρατούμενοι και κάθε μέρα κάναν μπάνιο με παγωμένο νερό, άνδρες-γυναίκες.Διάβαζαν και έγραφαν από το πρωί ως το βράδυ και μας ευχαριστούσαν από καρδιάς για το φαγητό που τους πηγαίναμε, πρωί-μεσημέρι-βράδυ.Με πολλούς από αυτούς έγινα φίλος, γιατί έβλεπες ότι είχαν επίπεδο, αφιοπρέπεια και το κυριώτερο και σημαντικότερο είχαν πάθος με την καθαριότητα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kεφάλαιο 3.
    ...πολλές Κινεζούλες, μου έδειχναν φωτογραφίες από την χώρα τους και ήταν πολύ χαρούμενες που έβλεπαν ότι το ενδιαφέρον μου ήταν γνήσιο...
    αν όλα πάνε καλά, είπαν μετά από λίγο χρόνο, να έλθεις στην χώρα μας, θα σε φιλοξενήσουμε για όσο θέλεις, είσαι άνθρωπος ωραίος και σε αγαπάμε πολύ!!!
    Οικονομικοί μετανάστες ήταν και αυτοί, όμως είχαν άλλη κουλτούρα.
    Πρώτα από όλα σέβονταν το ότι ήρθαν απρόσκλητοι και δεν είχαν καμία απαίτηση ειδικά από μας, τους φρουρούς τους.Μας κέρδισαν με τον τρόπο συμπεριφοράς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4.
    Πακιστανοί, Αφγανοί, Αλβανοί, Ρώσοι, Γυφτοβούλγαροι, Πολωνοί, Τσέχοι, Ρουμάνοι και άλλοι πολλοί "πελάτες μας" καμία σχέση δεν είχαν με τους Κινέζους.
    Κατ' αρχήν ήταν βρωμιάρηδες εκ' πεποιθήσεως. Απεχθάνονταν το νερό' τότε μάλιστα υπήρχε και ζεστό νερό στα κρατητήρια. Τους πλησίαζες και σου ερχόταν να ξεράσεις από την απλυσιά τους.
    Κατόπιν άρχισαν να θέλουν βολτίτσες κάθε μέρα και περισσότεροι στο νοσοκομείο, μήπως βρουν ευκαιρία και την κοπανήσουν. Χώρια που κάθε δυό λεπτά φώναζαν τον σκοπό κρατητηρίων: αστρονόμι τηλέφωνο, καφέ, depon,τελεκάρτα, χρονοκάρτα, τράπουλα, άλλο δωμάτιο, τον σάκκο, παντελόνι, μπουφαν, βρακί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από δώ και στο εξής, όποιος είναι μ'αυτούς, δεν είναι μαζί μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή