Σέβομαι τη γνώμη όλων άσχετα εάν συμφωνώ. Τα σχόλιά σας δεν πρέπει να είναι υβριστικά και προσβλητικά. arismesx@gmail.com Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://sites.google.com/site/eleutheriastegnome/


Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του.
Γιάννης Ρίτσος





Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Σχετικά με την προσευχή των μουσουλμάνων


Επειδή έχω διαβάσει αρκετά βιβλία περί μουσουλμανικών χωρών και ασχέτως με το αν ο χριστιανισμός επιτρέπει την ανεξιθρησκεία πως μπορείς να συνυπάρξεις, λοιπόν με ανθρώπους μιας θρησκείας όπου:

Λιθοβολούν τις γυναίκες τους μέχρι θανάτου γιατί μπορεί, όχι απλά να απίστησαν, μπορεί να κοίταξαν,ή τυχαία να περπατούσαν με έναν άγνωστο άντρα πλάϊ τους στο δρόμο.Οι άντρες όμως έχουν το δικαίωμα να παντρευτούν μέχρι και 20 φορές αρκεί να αγαπούν όλες τις γυναίκες τους το ίδιο και να αφιερώνουν σε όλες τον ίδιο χρόνο.Φυσικά αδύνατον!
Αν δεν καταφέρουν να την σκοτώσουν, θάβουν το σώμα της γυναίκας στο χώμα, εκτός από το κεφάλι, για να έχουν αυτό στόχο και μετέπειτα τον βέβαιο θάνατό της.
Πως μπορείς να συνυπάρξεις με άτομα που (ενώ εσένα σε λένε ρατσιστή) απαγορεύουν στις γυναίκες να πάρουν μέρος μαζί τους στην προσευχή.
Που χωρίζουν λέγοντας σε χωρίζω 3 φορές,φυσικά (με έναν άντρα) μάρτυρα και από εκεί και πέρα σε έχουν ξεγραμμένη.
Που ακόμα και όταν γεννάει η γυναίκα τους της απαγορεύουν να αγγίξει το παιδί της και φυσικά την ώρα του τοκετού απαγορεύεται να βγάλει την μπούρκα.Η μπούρκα τους μάρανε εκείνη την ιερή στιγμή για την γυναίκα.
Εάν σε πιάσουν να κλέβεις σε ακρωτηριάζουν δημόσια,γιατί το θεωρούν αυστηρότατο αδίκημα, ενώ εδώ είναι ανεξέλεγκτοι και το θεωρούν πταίσμα .
Πιστεύουν ότι αν γεννηθεί κορίτσι είναι καταδικασμένο σε μια βάναυση, δύσκολη ζωή, χωρίς παιδεία, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, και άλλα πολλά που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους και όχι μόνο ο ελληνικός..
Επομένως αυτοί οι δυο λαοί δεν μπορούν να συνυπάρξουν! Αυτός ο λαός είναι αδύνατον να αφομοιωθεί εδώ, όπως και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που μας τους στέλνουν πίσω.
Αν θέλουν να ζήσουν ομαλά σε μια κοινωνία θα πρέπει αυτοί να προσαρμοστούν στις συνήθειες μιας κοινωνίας και όχι η κοινωνία στις δικές τους.
Δεν είναι ΠΑΝΤΑ θέμα θρησκείας αλλά πολλών άλλων πραγμάτων
όπως κουλτούρα, πολιτισμός, παιδείας, αξιών..
Δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες τέλειοι αλλά κάποια πράγματα δεν είμαστε έτοιμοι να τα δεχτούμε ως λαός. Κάποιες άλλες Ευρωπαϊκές χώρες ήταν έτοιμες, αλλά σε πολλές απο αυτές τα τζαμιά τα έκλεισαν καθώς επέφεραν πολλά προβλήματα στις γύρω περιοχές, όπως γκετοποίηση, υποβάθμιση των περιοχών, εγκληματικότητα, πορνεία, παραεμπόριο (τουλάχιστον αυτό οι Ευρωπαϊκές χώρες το έχουν αντιμετωπίσει) εμπόριο ναρκωτικών, μειώσεις μισθών που επέφεραν τα φθηνότερα εργατικά χέρια.
Αλλά και πάλι επειδή το κάνουν οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες δεν είναι απαραίτητο ότι είναι και σωστό. Είδαμε που μας οδηγεί η παγκοσμιοποίηση!

Επίσης δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση, πέρα από τη θρησκεία μου, το κράτος να φτιάχνει ναούς. Έχει υπάρξει ανέργεση εκκλησίας με έξοδα του Ελληνικού κράτους? ΟΧΙ! Όλα απο τους πιστούς και τους ενορήτες.

Επιβάρυνε ποτέ η εκκλησία το κράτος, άσχετα αν δεν το βοηθάει οικονομικά τώρα, αλλά τουλάχ. προσφέρει συσσίτιο στους αλλοδαπούς που αυτοί την βρίζουν.
Το κράτος δεν φτιάχνει θρησκευτικούς ναούς για τους Έλληνες και θα φτιάξει τζαμιά με έξοδα του Ελληνικού λαού που είναι στα πρόθυρα!!Πάνε καλά?

Τι δικαιώματα έχει ενας χριστιανός που ξυλοκοπήθηκε άγρια στο Πακιστάν γιατί είχε πάνω του την Αγία Γραφή?

Ο 16χρονος χριστιανός που τον βίαζαν όλη νύχτα 15 μουσουλμάνοι επειδή ήθελε να παραμείνει χριστιανός?
Οι χριστιανοί που τους διώχνουν κατευθείαν από τη χώρα τους αν τους πιάσουν με τον σταυρό τους στο λαιμό και αν πέσει και σε φανατισμένα άτομα το κάνουν μαύρο στο ξύλο?Αυτοί οι χριστιανοί δεν έχουν δικαιώματα???!!Μόνο οι μουσουλμάνοι έχουν?
Επίσης τις μεγάλες προσευχές τους συνηθίζουν να τις κάνουν δημόσια, οπότε δεν τους είναι απαραίτητο το τζαμί όπως υποστηρίζουν. Προσεύχονται πάρα πολλές φορές την ημέρα, μπορούν να προσευχηθούν και σπίτι τους και όχι σε ιστορικά σημεία της Αθήνας με το Αλάχ Αλάχ στη διαπασών.
Εγώ γιατί δεν άκουσα ποτέ το Πάτερ Ημών στα μεγάφωνα της κεντρικής Αθήνας? ΔΕΝ θέλω να ακούω Αλάχ Αλάχ πως θα γίνει δηλαδή? Κάναν προσευχή χωρίς καμία άδεια γραπτή, προφορική υποστηρίζουν,(απο ποιον?) με το "έτσι θέλω" και εμάς τους Έλληνες μας ελέγχουν παντού, μας φορολογούν για να έχουν αυτοί δωρεάν περίθαλψη, αμέτρητα επιδόματα, δικαίωμα ψήφου και μετά τη ψήφο μπορούν σε 1,5 χρόνο να έχουν ελληνική υπηκοότητα.Ποιοι είναι αυτοί?Είναι Έλληνες?Μπορούν αυτοί να γίνουν Έλληνες?????
Μας ελέγχουν και αυτούς στην προσευχή που το 80% ήταν παράνομοι λαθρομετανάστες τους προφυλάσσουν.Εμάς ποιος μας προφυλάσσει?
Αν γινόταν πόλεμος θα πήγαιναν για την Ελλάδα?ΟΧΙ! Τότε δεν είναι και δεν μπορούν να γίνουν Έλληνες επειδή κάποιες κυβερνήσεις το αποφάσισαν.

Αν δεν τους αρέσει λοιπόν να πάνε στην πατρίδα τους , γιατί όπως βλέπουμε καμία χώρα δεν τους θέλει τα προβλήματα τα διαπίστωσαν.Εγώ λοιπόν δεν τους θέλω γιατί μέσα σε όλα τα άλλα, πιστεύω ότι η αθρόα λαθρομετανάστευση που τείνει να γίνει εποικισμός είναι και αυτό ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!!!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ



1 σχόλιο: