Σέβομαι τη γνώμη όλων άσχετα εάν συμφωνώ. Τα σχόλιά σας δεν πρέπει να είναι υβριστικά και προσβλητικά. arismesx@gmail.com Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://sites.google.com/site/eleutheriastegnome/


Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του.
Γιάννης Ρίτσος

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ..??


Καλημέρα σε όλους σας! Θα ήθελα να αναφέρω κάτι ,το οποίο προσωπικά ,με εκνευρίζει πολύ εδώ και καιρό! Σήμερα σηκώθηκα πρωί πρωί και είδα στην ΝΕΤ την ειδηση που πλεον δεν είναι και φρέσκια απλά την αναμασούν για τον Αφγανό νεαρό ο οποίος δεχθηκε επίθεση από τους υποτιθέμενους κακούς Εθνικιστες στον Αγιο Παντελεήμωνα..!
Οκ να δεχθούμε ότι δεν είναι σωστό να γίνονται αυτά ειδικά όταν καποιος φοράει στολή των γιατρών του κόσμου και δεν προκαλεί...Ωστόσο επειδη ζω στην περιοχή και γνωρίζω ,δεν είδα καμία αναφορά στα χθεσινά μαχαιρώματα που εγιναν εναντίον των Ελληνων στον Άγιο Παντελεήμωνα από Αβγανούς και μεταφερθηκαν  στο νοσοκομείο κάποιοι καθώς και το ότι οι κάτοικοι της περιοχής έκλεισαν την Αχαρνών για το λόγο αυτό για πολύ ώρα.Επίσης ποτέ δν εχω δει να αναφορά σε διάφορα άλλα περιστατικά όπως αποπειρες ληστείων και απόπειρες βιασμών στην περιοχή,που  έχουν αποτραπεί από τους κακούς "Εθνικιστές" ...λοιπόν που είναι τα αντικειμενικά ΜΜΕ να τα αναφέρουν όλα και όχι τα μισά????δλδ για να καταλάβω τωρα..εμείς οι Έλληνες είμαστε οι κακοί στη χώρα μας κι αλλοι οι καλοί οι κακόμοιροι???? εμείς δν ειμαστε κακομοιροι που πρέπει να εγκαταλέιψουμε να σπίτια μας γιατι η κατάσταση εχει γίνει αφόρητη στην περιοχή και δν τολμάς να βγείς από το σπιτι σου  γιατί δν ξέρεις που θα βρεθείς????Δεν είμαστε για λύπηση όταν τα Ελληνικά μαγαζιά   της περιοχής κλείνουν το ένα πισω απ το άλλο σε αντικατάσταση  με τα διαφορα ξενόφερτα τα οποία ανοίγουν  το ένα μετα το άλλο και σφύζουν από τους υπηκόους της χώρας της οποίας ανήκουν??Πακιστάν, Μπαγκλαντες, Ρουμανία, Γεωργία, Αβγανισταν και πολλά άλλα....?????ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ! Πόσο θ αντέξει ο κόσμος??Δεν υπήρξα ποτε φανατισμένη με κάτι κι όμως βλέποντας τα έκτροπα που εκτυλλίσονται ΝΑΙ!!!!! φανατίζομαι καθε μερα και πιο πολύ για τη χώρα μου! Τη χώρα του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη, τη χώρα του πολιτισμου και των γραμμάτων, τη χώρα των τεχνών και γέννησης ιδεών ! Φυσικά και θα αμυνθείς όταν μπαίνουν στο σπίτι σου να σε κλέψουν και να σε κατακρεουργήσουν! Και η άμυνα προβλέπεται ακόμα και απ΄το νόμο όπως και η αυτοδικία, όταν αυτή ειναι απαραίτητη!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου