Σέβομαι τη γνώμη όλων άσχετα εάν συμφωνώ. Τα σχόλιά σας δεν πρέπει να είναι υβριστικά και προσβλητικά. arismesx@gmail.com Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://sites.google.com/site/eleutheriastegnome/


Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του.
Γιάννης Ρίτσος





Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Ηλίθιες γυναίκες. Είναι πολλές. Είναι παντού

Το παρακάτω άρθρο όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται έχει γραφτεί από γυναίκα. ΝΑΙ, ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ. Αγνωστη σε έμενα αλλά πραγματικά αξίζει όλο το σεβασμό μου. Απευθύνεται επίσης σε μία συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών. Στην κατηγορία των πολύ ηλίθιων γυναικών!



Δεν θυμάμαι καλά πότε ακριβώς ήταν. Πάντως σίγουρα ήταν μια μέρα που θα θυμάμαι για καιρό.
Καθόμουν σε μια καφετέρια παρέα με τρεις-τέσσερις κοπέλες που μόλις είχα γνωρίσει στο Πανεπιστήμιο.(Ξέρετε πως γίνεται.
Περνάς σε άλλη πόλη, δεν ξέρεις κανέναν και με το που γνωρίζεις κάποια άτομα λες "Ε, ας βγω. Και τι έχω να χάσω;" Στην προκειμένη περίπτωση, έχασα πάσα ιδέα.) Τις κοιτούσα με μισό μάτι. Μέρα μεσημέρι κι όμως. Φουστίτσες, μπότες, ξώβυζα, μαλλί κομμωτηρίου και βάψιμο στα χρώματα του ουράνιου τόξου. ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ(μαζί ω,ναι). Φυσικά και η συζήτηση πέρασε στους άντρες. Δεν πρόσεχα και πολύ, ήμουν αφηρημένη. Στο κάτω-κάτω τα ενδιαφέροντα τους περιορίζονταν στο πόσο όμορφος και φωνάρα (!) είναι ο ΝΙΝΟ, πόσο έκανε εκείνο το ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ συνολάκι που είδαν σε μία βιτρίνα, τι χρώμα ανταύγειες να κάνει η άλλη στο (ήδη τρικολόρε) μαλλί της. Είχα σκυλοβαρεθεί κι ετοιμαζόμουν να την κάνω με ελαφρά όταν αρχίζω να ακούω ατάκες του τύπου:

-Δεν μιλάς σοβαρά. Δεν σου πληρώνει πάντα το ποτό σου;
-Καλά, με τέτοιο αυτοκίνητο είχε το θράσος να πλησιάσει γκόμενα;
-Ε, άμα δεν έχει λεφτά, στείλτον.
-Ωραίος...; Εεε...κοίτα, δεν θα τον έλεγες ωραίο...Αλλά φοράει DIESEL, levis και... και Armani...!!!!

Και το τελευταίο που με είχε αφήσει άφωνη:
-Σοβαρά περίμενε να του μείνω πιστή μετά από δύο μήνες;

Κ Ο Κ Α Λ Ω Σ Α.

Έμεινα με το ποτήρι στο χέρι. (Σας φάνηκε πρόστυχο; Σηκώστε χέρι.:-P) Ακούς εκεί το μοσχάρι! Εάν έπινα καφέ θα την είχα λούσει. (Εξάλλου μόνο το καφέ χρώμα έλειπε από την ενδυμασία της! Το παρτσακλό.) Αλλά έπινα κόκα κόλα και το εξαίσιο καπιταλιστικό μου μαυροζούμι το ήθελα για την πάρτη μου κι όχι για το (άδειο) κεφάλι της.

Το πιο απίστευτο:
Αυτές οι συγκεκριμένες κότες έπειτα από όλα τα αδιανόητα που είχα ακούσει, άρχισαν να σχολιάζουν ότι δεν υπάρχουν άντρες πια!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ!

-Λες και άντρας είναι αυτός που βάζει το χέρι στην τσέπη και σου πληρώνει τα πάντα. Εντάξει, δεν λέω...Ένα-δυο κεράσματα δεν είναι κακό. Αλλά άκου ΠΑΝΤΑ να πληρώνει αυτός! Εσύ ΤΙ είσαι ρε βόδι; Άπορη;
-Ή μήπως άντρας είναι αυτός που κυκλοφορεί με αμάξι τελευταίας τεχνολογίας(που επί το πλείστον είναι του μπαμπά του κι όχι δικό του); Λες και θα πάθουν τίποτα τα μεγάλα οπίσθιά σας εάν δεν τα βολέψετε σε δερμάτινα καθίσματα. Αλλά βέβαια, αφού με αυτά σκέφτεστε να μην τα περιποιηθείτε και λίγο; Βούρλα. Ε, βούρλα!
-Δηλαδή για εσάς τα λεφτά κάνουν τον άντρα; Μάλιστα...Τα φτιάχνετε με κάποιον που σας προσφέρει(κυρίως από οικονομική άποψη αφού αυτό ζητάτε)κι όταν έρθει η ώρα να προσφέρετε κι εσείς λίγο από την ψυχή σας(ναι, αυτό πρέπει να δίνουν οι άνθρωποι σε μία σχέση) εσείς δίνετε αυτό που σας στοιχίζει λιγότερο, που δεν είναι άλλο από αυτό που έχετε ανάμεσα στα πόδια σας. Κι ύστερα παρεξηγείστε αν σας πει κανείς "πουτάνες".
-Ναι βέεεεεεβαια... Τώρα οι ωραίοι δεν κρίνονται από τα χαρακτηριστικά τους αλλά από αυτά που φοράνε. Ο λαός έχει μια παροιμία σε περίπτωση που δεν έφτασε ποτέ στα αυτιά σας. Λέγεται "τα ράσα δεν κάνουν τον παπά". Μόνο για εσάς, μία μετάφραση: "Οι μάρκες δεν κάνουνε τον άντρα."
-Δεν θέλετε να το σχολιάσω ΚΑΙ αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι (σκεπτόμενοι ή μη) ξέρουν ότι το κέρατο είναι κάτι κακό. Όσο κι αν ΚΑΠΟΙΟΙ πηγαίνουν να το περάσουν ως κάτι εντελώς φυσιολογικό και φυσικό επακόλουθο μιας σχέσης. ΔΕΝ είναι. Μπορείς να επιβληθείς σε κάτι που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου. Εάν όχι, είσαι αξιολύπητος-η.(σε αυτό το ζήτημα ηλίθιοι φαίνονται και άντρες και γυναίκες.)

Ωστόσο, ας το δούμε αντικειμενικά. ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ.(όχι ότι δεν υπάρχουν ακόμα νεάτερνταλ [βλ.πιθηκάνθρωποι]. Να εξηγούμαστε να μην παρεξηγούμαστε.) Λοιπόν:

ΚΑΠΟΤΕ ο άντρας χτυπούσε τη γυναίκα και αυτό ήταν αποδεκτό ΚΑΙ από την ίδια.
ΠΛΕΟΝ ακόμα και οι ίδιοι οι άντρες κατακρίνουν τη βία εναντίον των γυναικών.

ΚΑΠΟΤΕ οι άντρες κεράτωναν τη γυναίκα τους και μάλιστα απαιτούσαν και από αυτή να το δεχτεί ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΠΛΕΟΝ οι άντρες περιορίζονται στο να ξεστομίζουν τρεμάμενα την ύψιστη παπαροατάκα "αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις..." Τουλάχιστον δεν απαιτούν να το πιστέψεις κιόλας.

ΚΑΠΟΤΕ οι άντρες έβλεπαν τη γυναίκα ως παραδουλεύτρα και αντικείμενο εκτόνωσης των ζωωδών σεξουαλικών τους αναγκών.
ΠΛΕΟΝ και οι ίδιοι βοηθάνε στο νοικοκυριό έχοντας ξεπεράσει το ηλίθιο κόμπλεξ του τύπου "αυτά είναι γυναικείες δουλειές". Επίσης, ακόμα και τα πιο φαλλοκρατικά γουρούνια θέλουν να νιώθουν ότι κάνουν "καλό κρεβάτι".

Οι γυναίκες αντίθετα μετά από τόσα χρόνια αντί να βελτιωθούν, ξέσπασαν με ΕΝΤΕΛΩΣ λάθος τρόπο. Κι αυτό το ξέσπασμα το ονομάζουν "φεμινισμό". Δήθεν.

Όμως φεμινίστρια δεν είσαι εάν:

1)Πηδιέσαι κάθε εβδομάδα και με άλλον.
2)Ανοίγεις τα πόδια σε αυτόν που θα δώσει τα περισσότερα.
3)Εργάζεσαι με αυτό που διαθέτεις από τη μέση και κάτω.
Να μην αυταπατάσθε "κυρίες" μου. Δεν είστε ούτε φεμινίστριες ούτε απελευθερωμένες. ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΙΣΤΕ.

Αυτή τη στιγμή σας στέλνω ένα μήνυμα με όλη μου την καλή διάθεση. Σε όσες τουλάχιστον είστε ικανές να το κατανοήσετε και δεν έχει αδρανοποιηθεί εντελώς ο εγκέφαλός σας.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Εάν θέλετε να καταφέρετε κάτι πραγματικά αξιόλογο στη ζωή σας, δεν θα τα καταφέρετε μόνο με αυτό που έχετε ανάμεσα στα πόδια σας. Γιατί πλέον υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες με μεγάλα βυζιά και ωραίο κώλο που λειτουργούν παρόμοια με εσάς. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ γιατί όσες από σας διαθέτετε τα προαναφερθέντα προσόντα δεν θα τα διαθέτετε για πολύ. ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ότι η ομορφιά είναι ένα κλειδί που απλώς ανοίγει πόρτες. Όμως έτσι και αυτό το κλειδί σκουριάσει, θα είναι άχρηστο κι εσείς θα μείνετε απ' έξω.
Και αν ακόμα αναρωτιέστε γιατί δεν βρίσκετε σωστούς άντρες είναι γιατί δεν είστε εσείς σωστές. Γιατί πλέον οι σωστοί άντρες κόβουν από μίλια μακριά τι τσούλες είστε. Έτσι οι καλοί δεν σας πλησιάζουν ενώ αντίθετα οι σαβουρογαμίκουλες μαζεύονται σαν τις μύγες που μυρίζουν φρέσκο κρέας. Και μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. ΈΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ σας βλέπουν κι αυτοί.
Πραγματικά ελπίζω να ξυπνήσω έστω και ΜΙΑ ξανθοβαμμένη μοσχαροκεφαλή με αυτό το άρθρο. Αλλά εάν δεν το κατάφεραν τόσοι τόνοι δουλέματος και κοροϊδίας που (σίγουρα) έχετε φάει γιατί να το καταφέρουν μερικές γραμμές; Τουλάχιστον έβγαλα το άχτι μου. Άι σιχτίρ! Βοϊδομάτες ΚΟΤΕΣ. Τσόκαρα. Ξόανα. Γίδια. Αμοιβάδες. Καμήλες. Φύκια.
(Ναι. Θα μπορούσα να συνεχίσω έτσι για ώρες. Believe me.)

http://kouradokoftes.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου