Σέβομαι τη γνώμη όλων άσχετα εάν συμφωνώ. Τα σχόλιά σας δεν πρέπει να είναι υβριστικά και προσβλητικά. arismesx@gmail.com Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://sites.google.com/site/eleutheriastegnome/


Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του.
Γιάννης Ρίτσος





Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Τι πραγματικά έγινε στην Ισλανδία και μία σημαντική λεπτομέρεια

  • 6
     


 Τι πραγματικά έγινε στην Ισλανδία και μία σημαντική λεπτομέρεια
Λίγο έως πολύ αρκετοί από εμάς γνωρίζουμε τι έκαναν οι Ισλανδοί και πως διασώθηκαν. Πόσοι όμως από εμάς γνωρίζουν ότι χθες έγινε ένα ακόμα δημοψήφισμα στην Ισλανδία; Πολλοί λίγοι. Κανένα ελληνικό καθεστωτικό ΜΜΕ δεν πληροφόρησε τον ελληνικό λαό για το θέμα αυτό. Ποιος ο λόγος;
Απλά γιατί κάτι τέτοιο θα αφύπνιζε τον ελληνικό λαό και θα του έμπαιναν παρόμοιες σκέψεις. Οι Ισλανδοί, όπως είναι ήδη γνωστόν, μετά τα δύο συνεχόμενα δημοψηφίσματα στο πρόσφατο παρελθόν,…. δεν δέχτηκαν να μπουν στο ΔΝΤ για να σώσουν τις τράπεζες. Αντίθετα, φυλάκισαν τους υπεύθυνους τραπεζίτες και καταδίκασαν τον πρώην πρωθυπουργό τους και φυσικά διασώθηκαν χωρίς να περιέλθουν στην εξαθλίωση που θα περιέλθουμε εμείς σε λίγο καιρό.
Δεν στάθηκαν όμως εκεί, αλλά με ηγέτη έναν υπέροχο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έκαναν και κάτι άλλο που αποτελεί κόκκινο πανί για το ελληνικό σάπιο και διεφθαρμένο πολίτευμα. Έκαναν μόνοι τους Λαϊκό Συνταγματικό Συμβούλιο από εκλεγμένους πολίτες. Συνέταξαν με ανοικτή δημόσια διαβούλευση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα νέο Σύνταγμα, σε αντικατάσταση αυτού που είχαν από το 1944 και χθες 20-10-2012 έκαναν νέο δημοψήφισμα για έγκριση του Συντάγματος που έφτιαξαν οι ίδιοι οι πολίτες.
Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες, όπως πληροφορούμαστε από την ιστοσελίδα ICELAND REVIEWONLINE, τα δύο τρίτα του Ισλανδικού λαού και συγκεκριμένα το 68,3% ψήφισαν υπέρ του νέου Συντάγματος.
Το δημοψήφισμα αυτό είναι συμβουλευτικού χαρακτήρα και εναπόκειται στο Ισλανδικό Κοινοβούλιο να το αποδεχτεί όπως έχει ή τουλάχιστον να ακολουθήσει τους βασικούς κατευθυντήριους άξονές του.
Με αυτόν το Πρόεδρο της Δημοκρατίας όμως που έχουν, είναι βέβαιο πως η απόφαση του λαού θα γίνει σεβαστή.
Να λοιπόν γιατί τα ελληνικά ΜΜΕ ακολουθούν την τακτική «μούγκα στη στρούγκα».
 Σχόλιο ιστολογίου: Να σημειωθεί πως οι Ισλανδοί προκειμένου να βρουν και να επιστρέψουν στην χώρα τους όλους τους πολιτικούς που έφυγαν από την Ισλανδία, απευθύνθηκαν σε εταιρεία εύρεσης καταζητουμένων, η οποία μέσα σε τρεις μήνες βρήκε, συνέλαβε και μετέφερε στην Ισλανδία όλους τους φυγάδες πολιτικούς. Το κόστος αυτής της “επιχείρησης” ήταν 5 ευρώ ανά Ισλανδό πολίτη.

 http://troktiko.eu

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Aφιερωμένο σε κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο Έλληνα.





Γνωρίζοντας το παρελθόν & το παρών,
                                             ενημερωνόμενοι & αντιλαμβανόμενοι τα συμβαίνοντα,
                                                                             ήρθε η ώρα να θεμελιώσουμε το μέλλον μας
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aφιερωμένο σε κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο Έλληνα, (άν υπάρχει ακόμα σήμερα)
                                                 Μήνυμα "ευρωπαίου πολίτη" από άλλη δημοκρατική χώρα της Ευρώπης
 
Όταν ήρθα στην Ισπανία ( σοσιαλιστική και αυτή ) πήγα στο Δημαρχείο να δηλωθώ (νόμος!) για να πάρω άδεια παραμονής και άδεια εργασίας (και ας είμαι πολίτης χώρας της E.E).
Εκεί μου ζήτησαν: !!!!!!!!!
1) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία κατάγομαι (Ελλάδα)...
2) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία ήρθα στην Ισπανία (Γερμανία).
Τα δυο παραπάνω για να βεβαιωθούν ότι δεν πήγα "κυνηγημένος" στην Ισπανία να ζήσω. Κατόπιν ήλεγξαν επιτόπου εάν έχω διεθνές ένταλμα σύλληψης από Europol η Ιντερπόλ.
3) Με έστειλαν στο ΙΚΑ της Καταλονίας όπου έπρεπε να κάνω εξετάσεις για Ηπατίτιδα, Σύφιλη, AIDS, φυματίωση και λοιπές κολλητικές αρρώστιες.
4) Έπρεπε να κάνω ένορκη δήλωση ότι εκείνη τη στιγμή δεν διώκομαι σε καμία χώρα για ποινικό αδίκημα και ούτε γίνεται αστυνομική / δικαστική ερευνά εις βάρος μου (και ας μην έχει γίνει ακόμη το δικαστήριο).
Εφόσον προσκόμισα όλα τα παραπάνω έπρεπε να βρω σπίτι να μείνω. Στο μεσοδιάστημα εμένα σε Ξενοδοχείο, καθότι στην Ισπανία απαγορεύεται ιδιοκτήτης να νοικιάσει σπίτι σε αλλοδαπό, εφόσον δεν έχει άδεια παραμονής και εφόσον δεν πάει με τον υποψήφιο νοικάρη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου πρέπει να ελέγξει τον νοικάρη η αστυνομία και να δώσει συγκατάθεση!!!
Η τιμωρία είναι κατάσχεση του διαμερίσματος.
Μου βγήκε η άδεια παραμονής (για έξι μήνες αρχικά) και άρχισα να ψάχνω σπίτι.
Βρήκα σπίτι και πήγα με τον ενοικιαστή στο πλησιέστερο τμήμα όπου η αστυνομία έλεγξε και εμένα και την άδεια παραμονής μου και έδωσε τη συγκατάθεση της.
Με αυτό το χαρτί πήγα ξανά στο δημαρχείο και κατόπιν πήρα άδεια εργασίας και πήρα και από την Εφορία ΑΦΜ.
Έως ότου βρω δουλειά έπρεπε να πληρώνω το ΙΚΑ από την τσέπη μου (90 Euro το μήνα) ώστε να είμαι ασφαλισμένος.
Κατόπιν αυτών μου συνέστησαν να διαβάσω μερικά χωρία του ισπανικού δικαίου (όσον αφορά τι είναι ποινικά αδικήματα, τι πλημμελήματα κτλ.) και με ενημέρωσαν ότι εάν αρχικά τον πρώτο χρόνο υποπέσω σε σοβαρό αδίκημα τότε θα απελαθώ σούμπιτος (sic) προς την χώρα από την οποία κατάγομαι (όχι σε αυτήν από την οποία πήγα εκεί) και θα παρακρατηθεί η τυχόν περιουσία μου (λογαριασμοί σε ισπανικές τράπεζες) από το ισπανικό κράτος!
Σημειωτέον ότι εγώ ήρθα Μετανάστης στην Ισπανία και όχι Λαθρομετανάστης (όπου οι διαδικασίες είναι πολύ πιο δύσκολες για να πάρεις άδεια παραμονής, σχεδόν αδύνατο).
Ρωτώ λοιπόν τους βαθιά δημοκρατικούς (... ) συνέλληνες:
Στην Ελλάδα, ποιός από τους λαθρομετανάστες θα πέρναγε επιτυχώς την παραπάνω διαδικασία;
Το σχέδιο του Κίσσινγκερ είναι σε πλήρη εφαρμογή και οι προδότες πολιτικοί μας βάζουν εκατοντάδες λαθρομετανάστες σε αυτή την χώρα εκτελώντας κατά γράμμα το σχέδιο αυτό.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!! ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!!!!!
δείτε πόσο ύπουλα ο Λαζόπουλος μετά από 'μεγάλες αποκαλύψεις' γελοιοποιεί αυτούς που ασχολούνται με το πρόβλημα
Ας ξυπνήσουμε επιτέλους, αν και είναι ήδη πάνω από 2.000.000 Ξυπνήστε Ξυπνήστε Ξυπνήστε

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈@≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
Κατάλαβες τώρα...
Για να ξεστραβωθούμε όσοι από εμάς τους ψηφίζουμε.
Ενδιαφέρουσες απόψεις για θεώρηση από διάφορες οπτικές γωνιές, προβληματισμό και συζήτηση ! !
Κατάλαβες τώρα ... γιατί σε λέγανε «εθνικιστή» όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;
Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Γι' αυτούς κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν και -ελλ ήταν και είναι εμπόδιο όταν ακούγεται μέσα στο μαντρί τού "εκσυγχρονισμού" που μας μπουζούριασαν.
Κατάλαβες τώρα... γιατί σε λέγανε «ρατσιστή»;
Γιατί σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της  πατρίδας σου· θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανήκει στους παγκόσμιους τραπεζίτες και στους υπαλλήλους τους, οι οποίοι θα παριστάνουν την... κυβέρνηση.
Κατάλαβες τώρα ... γιατί πριονίσαμε την παιδεία και την υποβάθμισαν σε "εκπαίδευση";
Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3,60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους που απλώσαμε στη χώρα σου, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα  πάρτι του Χριστοφοράκου.
Κατάλαβες τώρα ... γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες  ( ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AIΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ ) και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα (ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ); Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά...
Κατάλαβες τώρα ... γιατί έκαψαν τα δάση σου, μαζί και την ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ;
Για να ξεπουλήσουν πιο εύκολα την Πατρίδα σου και να καταστρέψουν τον πολιτισμό σου.
Κατάλαβες τώρα ... γιατί σου δίνανε τζάμπα  κάρτες οι τράπεζες;
Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν  δίνανε για τις δόσεις σου.
Με χαρτιά τυπωμένα, σου πήραν και σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.
Κατάλαβες τώρα ... γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;
Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας μαζί με μερικούς υπουργούς προέτρεπαν τον απλό κοσμάκη να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι του χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά τον τζόγο.
Κατάλαβες τώρα ... ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τον πλούτο σου, τον ιδρώτα σου, με αέρα;
Κατάλαβες τώρα ... γιατί γουστάρουν τόσο την... "ελεύθερη αγορά";
Για να κλείσει ο μπακάλης της γειτονιάς και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της Γερμανίας. Σε βγάλανε ψαράκι μου από τη γυάλα σου και στη συνέχεια σε πέταξαν στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, που έχουν τους δικούς τους κανόνες... διατροφής.
Κατάλαβες τώρα ... γιατί αγαπάνε τους "μη νόμιμους μετανάστες" τόσο πολύ οι εκλεγμένοι μας; Για να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων κι' εμάς δυστυχισμένους.
Κατάλαβες τώρα ... ψαράκι μου, πόσο αξίζει η γυάλα σου;
Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στον κόσμο - το καλύτερο οικόπεδο - και την κοστολογούν μόλις 300 δις συμπεριλαμβανομένων και των... αρχαιοτήτων.
Κατάλαβες τώρα ... γιατί κάνανε βιλαέτι τους την Εθνική σου Οδό;
ήθελες 20€ και πλέον διόδια για να πας από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την Εθνική σου Οδό, ενώ ήταν υποχρέωση τού κράτους να την κατασκευάσει και όχι να την ξεπουλήσουν στον κάθε "όμορφο" που παριστάνει τον... εργολάβο.
Κατάλαβες τώρα ... γιατί σου πουλάνε φθηνά τα... χαζοκούτια;
Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια των... σήριαλς.
Για να σε πετάνε μπαλάκι από τους πρωινούς πουλημένους στις μεσημεριανές χαζοβιόλες και στους απογευματινούς πληρωμένους τελάληδες της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ και κάθε μέρα, μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα", με καμιά ειδικότητα, στον αέρα.
Κατάλαβες τώρα ... γιατί σ' έδιωξαν από το χωριό και από τη γη σου, δίνοντάς σου μια θέση στο... "δημόσιο";
Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους... "εποίκους".
Κατάλαβες τώρα ... γιατί πρέπει το ζευγάρι  να  δουλεύει σε δυο δουλειές, ενώ ο παππούς θα πρέπει να δουλεύει ακόμα και στα... 70 του;
Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές.
Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι' αυτό
προωθούν την... υπογεννητικότητα.
Κατάλαβες τώρα ... γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος;
Επειδή αυτός δεν θέλει ν' ανήκει στον θίασο των 300 που προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες, τις οποίες  συντάσσουν κυρίαρχα οι ντόπιοι τοποτηρητές της παγκοσμιοποίησης μαζί με τις "άγιες οικογένειες" τού τόπου σου. Έτσι, στο θέατρο που λέγεται... Βουλή, δεν θα βρείτε σήμερα σχεδόν κανέναν από τους λαμπρούς Έλληνες διανοητές και επιστήμονες, επειδή δεν είναι... θεατρίνοι.
Κατάλαβες τώρα ... γιατί τα κάνουν όλ' αυτά;
Επειδή είναι υπεύθυνοι για τον κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ, για την κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ. Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες σ' αυτόν τον τόπο.
Ούτε στο γένος, ούτε στη σκέψη. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ! Οι κύριοι αυτοί και τα όργανά τους συντελούν μια νέα μορφή γενοκτονίας στην πατρίδα σου και το ξέρουν πάρα πολύ καλά, επειδή αυτοί είναι εκείνοι που τη σχεδίασαν και την εκτελούν!
Αγαπητοί φίλοι. Αν βρείτε το παραπάνω κείμενο ενδιαφέρον και πραγματικό, παρακαλείσθε να το προωθήσετε.
Στις μέρες που ζούμε η ενημέρωση είναι μια μορφή αντίστασης που μας την προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία την οποία και χρησιμοποιούν κατά κόρον οι εξωθεσμικές δυνάμεις που δρουν πάντα στο... σκοτάδι.

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈@≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈



Από mail που έλαβα.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Κοράνι: οι 150 (πιο) “θανάσιμες” σελίδες! Μετά απ’ αυτό μην πεις ότι δεν ήξερες…

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος .
Τελικά το Ισλάμ είναι αντίπαλος της Δύσης ή όχι; Είναι αντίπαλος όλης της μη – ισλαμικής ανθρωπότητας, ή όχι; Και αν ναι, πόσο επικίνδυνος αντίπαλος είναι τελικά; Και αν είναι το Ισλάμ επικίνδυνος αντίπαλος, το Κοράνι έχει κάποια σχέση με αυτό ή είναι τελείως άσχετο με αυτή την πολεμική ιστορική εξέλιξη του Ισλάμ; Λοιπόν, το Κοράνι δεν είναι καθόλου αμέτοχο σε αυτή την ιστορική εξέλιξη.

Για την ακρίβεια, το Κοράνι είναι η Γενεσιουργός Αιτία της δημιουργίας αυτής της «πολεμοχαρούς καταστρεπτικής ιστορικοφιλοσοφικής τάσης». Κι «αυτό» που – κατά βάση – τη συντηρεί. Ακόμη. Και αδιάλειπτα στο πέρασμα των αιώνων. Το κοινό σημείο όλων των Ισλαμιστών, πλούσιων ή φτωχών είναι το Κοράνι. Αυτό είναι τα «πάντα» για το Ισλάμ.


Όλα τα άλλα κείμενα, διευκρινήσεις, εντολές ή διδασκαλίες (πχ Χάντιθ) έπονται του Κορανίου. Χρειάζονται ειδικές διαδικασίες για να «Καθοριστούν» επίσημα ως Τμήμα της Διδασκαλίας του Ισλάμ. Και ενδέχεται να είναι αποδεκτές από ένα τμήμα του Ισλάμ και όχι από ένα άλλο (πχ Σιΐτες – Σουνίτες). Το Κοράνι όμως είναι η Βάση, η Ρίζα, το κοινά αποδεκτό ιερατικό σημείο αναφοράς. Αυτό το κείμενο καθορίζει τη ζωή του Ισλαμιστή από την ώρα που θα γεννηθεί ως την ώρα που θα πεθάνει. Κι από τον τρόπο που θα ζήσει ως τον τρόπο που θα πεθάνει.


Το Κοράνι, είναι το κατ’ εξοχήν κείμενο διδασκαλίας στα σχολεία των ισλαμικών χωρών. Είναι ένα κείμενο, τέλος, που φιλοδοξεί και αποσκοπεί στο να καθορίσει την φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής όλης της ανθρωπότητας, δηλαδή, ολόκληρου του πλανήτη. Πλην όμως, εξοντώνοντας ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ άλλον τρόπο ζωής. Το Κοράνι, αν και είναι ιστορικό κείμενο και σαφώς αντικατοπτρίζει τις γενικότερες ιστορικές συνθήκες και (κατά κάποιους) αναγκαιότητες της εποχής που συγγράφηκε, δεν δικαιούται τέτοιων ελαφρυντικών στην κριτική, διότι εξακολουθεί να είναι η αιχμή του δόρατος του Ισλάμ.


Ακόμη και σήμερα οι εντολές του έχουν την ύψιστη ισχύ για τους Ισλαμιστές ακόμη και «για το σήμερα». Τουτέστιν, σύμφωνα με τους Ισλαμιστές, το Κοράνι αντικατοπτρίζει σαφέστατα σημερινές αναγκαιότητες. Συνεπώς, η όποια κριτική δεν πρέπει να του γίνεται με όρους του «ιστορικού χτες», αλλά με όρους του «εν εξελίξει σήμερα».

 Βασικά στοιχεία του Κορανίου είναι η Αηδία μετά βδελυγμίας, η Οργή και το μέχρι θανάτου Μίσος για τους αλλόθρησκους, τους Άπιστους όπως τους αποκαλούν.

Επίσης, ο Φόβος του Αλλάχ αντί της Αγάπης του Θεού. Η φιλοσοφία του Ισλάμ στηρίζεται στον απόλυτο Φόβο και στην απόλυτη Υποταγή.


Ακόμη, στηρίζεται απόλυτα στη Σκληρότητα, εφόσον όλο το Κοράνι βρίθει από τις λέξεις «θάνατος», «φωτιά», «κόλαση», «κατάρα του Αλλάχ», «σκληρή τιμωρία», «σκότωσε», «κόψε χέρια και πόδια», «πνίξε στο αίμα» κλπ. Αλλά και η Αλαζονεία.


Θεωρούν ότι δεν υπάρχει τίποτε ισάξιο ή ανώτερο από το Ισλάμ και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να ισοπεδωθούν τα πάντα μπροστά του.

Θρησκείες, φιλοσοφίες, πολιτικά συστήματα, διαφορετικοί λαοί που «τολμάνε να μην ασπαστούν το Ισλάμ». Οι εκατόν πενήντα περίπου σελίδες από τις 450 του Κορανίου, περιέχουν εντολές εξόντωσης των απίστων και παγκόσμιας κυριαρχίας του Ισλάμ.
Αυτές οι σελίδες είναι η «Προετοιμασία του Φενταγίν». Του πιστού Ισλαμιστή που είναι έτοιμος να δώσει τη ζωή του για την πίστη του.
Το δεύτερο μήνυμα που περνάνε είναι πως κάθε Ισλαμιστής θα πρέπει να είναι πρώτα απ’ όλα Φενταγίν. Το Κοράνι είναι εντέλει, η προετοιμασία των ισλαμιστών συνολικά, για την μεγάλη τελική σύγκρουση με τους άπιστους. Μια αιματηρή διαρκής σύγκρουση που κράτησε 1400 χρόνια και σήμερα φτάνει στην παγκόσμια κορύφωσή της. Την παγκόσμια ένοπλη αντιπαράθεση με όλο τον υπόλοιπο κόσμο και κυρίως το Δυτικό. Αλλά όχι μόνο.

Σύμφωνα με τον Σ. Χάντιγκτον (Η Σύγκρουση των Πολιτισμών) οι περισσότερες πολεμικές συγκρούσεις του 20ου αι. αφορούν ισλαμικούς πληθυσμούς.

Οι Ισλαμιστές έχουν την μεγαλύτερη – από κάθε άλλη πολιτισμική ομάδα – έφεση να επιδιώκουν τη βίαιη σύγκρουση με τον εκάστοτε περίγυρό τους. Κυρίως δε όταν ανήκει σε άλλη πολιτισμική ομάδα.

Μία σύγκρουση που επί 1200 χρόνια, συνολικά, κερδίζει το Ισλάμ.

 Εκ του αποτελέσματος τελικά, αποδεικνύεται ότι το Ισλάμ διαθέτει άριστη πολεμική φιλοσοφία, άριστες προδιαγραφές οργάνωσης, άριστες δημόσιες σχέσεις και διασυνδέσεις στα διεθνή media αλλά και Fora των Διεθνών Οργανισμών. Εάν τώρα τα φιλοσοφικά και τα οργανωτικά του πλεονεκτήματα συνδυαστούν με το οικονομικό όπλο του Πετρελαίου και τον υπερπληθυσμό (αλλά και «ενισχύσεις» που λαμβάνει από σύγχρονους «Ισχυρούς» γεωπολιτικούς του συμμάχους (πχ Κίνα), τότε έχουμε μπροστά μας τον δυνητικά πιο επικίνδυνο εχθρό που έχει εμφανιστεί ποτέ στον πλανήτη μετά τους Αττίλα, Τζέγκις Χαν και Ταμερλάνο.
 Ένα από τα μέσα πολεμικής προετοιμασίας που χρησιμοποιεί το Ισλάμ είναι η πεισματική διατήρηση μιας «κλειστής βαθιά στρατιωτικοποιημένης κοινωνίας» καθώς και ο ασφυκτικός έλεγχός της μέσω της «Ισλαμικής Θρησκείας». 


Απαγορεύεται αυστηρά από το ίδιο το Κοράνι στους Ισλαμιστές η ενσωμάτωσή τους σε άλλες κοινωνίες μη ισλαμικές. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματωθούν στη Δύση. 

Και κακώς η (δήθεν «προοδευτική») Διανόηση και τα media της Δύσης επιρρίπτουν την ευθύνη της μη-ενσωμάτωσης στις ίδιες τις δυτικές κοινωνίες. Η ευθύνη ανήκει εξολοκλήρου στους Ισλαμιστές μετανάστες. Στόχος των οποίων είναι να δημιουργήσουν τερατώδη (πληθυσμιακά) ισλαμικά κράτη μέσα στους κόλπους των δυτικών κρατών και να λειτουργήσουν τελικά ως Πέμπτη Φάλαγγα.
 Όπως άλλωστε έκαναν στη Βοσνία, στο Κόσοβο, στην Τσετσενία, στο Λίβανο και τώρα επιδιώκουν να κάνουν το ίδιο σε ολόκληρη την Αφρική (πράγμα που πετυχαίνουν με την «Αραβική Άνοιξη») αλλά και μέσα στην ίδια την Ευρώπη (επιχειρήσεις “Eurabia-Londonistan”). Ακόμη χειρότερα, απαγορεύεται στους Ισλαμιστές από το ίδιο το Κοράνι, να δηλώσουν πίστη και υποταγή σε μη ισλαμικές κυβερνήσεις, παρά μόνον υποκρινόμενοι. Γι’ αυτό είναι επικίνδυνο να γίνονται πολίτες της Δύσης και να υπηρετούν στους δυτικούς στρατούς.

Τους υποχρεώνει μέσω ποικίλων απειλών (τόσο κοσμικών όπως η θανάτωση και η διαπόμπευση όσο και μεταφυσικών όπως η Κόλαση ) να πολεμούν και να πεθαίνουν για την διάδοση της πίστης του Ισλάμ αλλά και να στηρίζουν με κάθε τρόπο αυτούς που πολεμούν γι’ αυτήν (Μάρτυρες). Τους βεβαιώνει ότι όποιος πεθάνει πολεμώντας για το Ισλάμ θα πάει στον Παράδεισο, όπου θα έχει χαρέμια ολόκληρα από πανέμορφες λευκές παρθένες και λευκά παιδιά υπηρέτες να τον υπηρετούν. Θα έχει επίσης άφθονο κρασί και γενικά πλούσιες υλικές απολαύσεις. Τους βάζει ως υπέρτατο στόχο (ως την μεγαλύτερη αγαθοεργία και την πιο καλή πράξη) την παγκόσμια κυριαρχία του Ισλάμ μέσω της καταστροφής και καθυπόταξης όλων των υπολοίπων θρησκειών.


Για την ακρίβεια, μέσω της αιματηρής εξολόθρευσης των απίστων λαών. Ως κοσμικό κίνητρο δίνει στον άνδρα το δικαίωμα του χαρεμιού : δηλ. να παντρευτεί μέχρι τέσσερις γυναίκες και να έχει όσες ερωτικές δούλες θέλει. Απαγορεύει την αντισύλληψη και την έκτρωση δια ποινής θανάτου (πχ Ιράν). Απαγορεύει αυστηρά και τιμωρεί τις προγαμιαίες σχέσεις μεταξύ μουσουλμάνων. Θεωρεί την γυναίκα κτήμα του άνδρα που έχει δικαίωμα να «καλλιεργεί» όσες φορές θέλει. Το ανδρικό προνόμιο φτάνει μέχρι το δικαίωμα να τιμωρεί, ακόμη και να «χτυπάει βιαιότατα» την γυναίκα του. Ενίοτε να την «σημαδεύει» στο πρόσωπο (θειικό οξύ – Πακιστάν) και αν πρέπει να την «θανατώνει».

Ο απώτερος σκοπός αυτών των «ερωτικών – οικογενειακών» μέτρων είναι η ταχύτατη άνοδος του Ισλαμικού πληθυσμού μέσω της αστείρευτης υπεργεννητικότητας. Πχ Αίγυπτος, τις τελευταίες δεκαετίες του 20ου αι. , από 24 εκ σε μόλις 20 χρόνια απέκτησε 52 εκ πληθυσμό. Το ίδιο και όλα τα Ισλαμικά κράτη.


Το Κοράνι απαγορεύει την αρνητική κριτική και την φιλοσοφικοθρησκευτική πολυφωνία.


Αποδεκτή είναι μόνο η τυφλή υποταγή και υπακοή. Αρνητική κριτική και φιλοσοφικός στοχασμός απαγορεύονται ρητά δια ποινής θανάτου
(πχ Σαλμάν Ρασντί και Αποστάτες του Ισλάμ – βλ.www.apostatesofislam.com ).
Ακόμη χειρότερα όμως, δεν αποδέχεται ούτε την αρνητική κριτική από μέρους μη ισλαμιστών διανοούμενων. Και για να επιτύχει τον σκοπό του χρησιμοποιεί την απειλή κατά της ζωής τους, όπου κι αν βρίσκονται (πχ Βαν Γκόγκ, Οριάνα Φαλάτσι, Δανοί σκιτσογράφοι).
 Η σκληρότητα του Ισλάμ καθώς και ο αδίστακτος χαρακτήρας αυτής της φιλοσοφίας φαίνεται και από κάτι ακόμη: Το Κοράνι διατάσσει εγκατάλειψη από τον Ισλαμιστή των γονέων του και της οικογένειάς εάν δεν ασπαστούν και αυτοί το Ισλάμ. Η ίδια η θρησκεία του Ισλάμ όχι μόνον αποδέχεται το φόνο ανθρώπου (17,34) αλλά το επιβάλλει κιόλας. Στόχος των Ισλαμιστών είναι η καταστροφή των αλλόθρησκων χωρών, η εκκένωσή τους από τους «άπιστους κατοίκους» τους και ο εποικισμός τους με ισλαμιστές (21,11).

Ο Ισλαμιστής δεν είναι ποτέ «πολιτικός πρόσφυγας», δεν είναι ποτέ «οικονομικός μετανάστης». Είναι πάντα «θρησκευτικός/πολεμικός εισβολέας».

Το Κοράνι διδάσκει την απόλυτη υποταγή στη Μοίρα. Δηλαδή, διατάσσει τον πιστό να υπομένει στωικά και κυρίως «αδιαμαρτύρητα» τη φτώχεια του, τις μιζέριες και τις αξεπέραστες υλικές δυσκολίες της ζωής του (22,36). Έτσι, το ισλαμικό σύστημα διακυβέρνησης δεν κινδυνεύει από ανταρσίες. Οι Ισλαμιστές διαθέτουν – παρ’ ότι δεν είναι – το σφρίγος και την ορμή της νέας, επιτιθέμενης φυλής. Μα ταυτόχρονα, ένα πανίσχυρο θρησκευτικό, ψυχολογικό, πολεμικό κείμενο που κατορθώνει να τους γεμίζει μαχητική ενέργεια, ένταση και φανατισμό. Αυτό είναι που τους κάνει επικίνδυνους. Από πού αποδεικνύονται όλα τα παραπάνω; Μα από το ίδιο το Κοράνι.
 Οι 150 περίπου από τις 450 σελίδες του Κορανίου, με ορμή και μένος ορίζουν αυτά που περιγράφηκαν και ακόμη περισσότερα. Δεν έχετε παρά να δείτε τα σχετικά αποσπάσματα του Κορανίου που δημοσιεύονται στο http://aegeanhawk.blogspot.gr/2012/10/150_812.html
 Το βασικό ερώτημα σε όλα αυτά, είναι όχι τι κάνει το Ισλάμ – αυτό είναι γνωστό εδώ και 1,400 χρόνια – , αλλά τι κάνει η Δύση και γενικά ο πολιτισμένος κόσμος απέναντι σε αυτή τη νέα «αδυσώπητη εισβολή». Πέραν από το να «επιτρέπει» Ισλαμικές βάσεις στην καρδιά της Ευρώπης βεβαίως….βλ. Βοσνία και Κοσυφοπέδιο.


 eglimatikotita.gr

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Η επιλεκτική ευαισθησία της αριστεράς

  • 0


 Η επιλεκτική ευαισθησία της αριστεράς
Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς
Η επιλεκτική ευαισθησία της αριστεράς, όπως φάνηκε σε δύο πρόσφατα γεγονότα, γίνεται πλέον επικίνδυνη για την κοινωνική συνοχή. Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Ο φερόμενος ως εκπρόσωπος της εν Ελλάδι μουσουλμανικής κοινότητας (αλήθεια είναι νόμιμο να ιδρύουν σωματεία αλλοδαποί λαθρομετανάστες;) Ναΐμ Ελγαντούρ, προέβη πρόσφατα σε μια ατυχέστατη δήλωση. Συγκεκριμένα σε συνέντευξη τύπου αποκάλεσε τον πρωθυπουργό της χώρας που τον φιλοξενεί ως ΡΑΤΣΙΣΤΗ!

Χωρίς καμία διάθεση υπεράσπισης ενός πρωθυπουργού του οποίου η θητεία προδιαγράφεται μικρή και αποτυχημένη, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, παραμένει εξοργιστική η παραπάνω δήλωση που έρχεται σε μια περίοδο διεθνούς εντάσεως.
Η συγκεκριμένη δήλωση μπορεί να ερμηνευτεί και σαν πρόκληση σε στάση. Διότι, τι άλλο μπορεί να σημαίνει στα αυτιά του απαίδευτου φανατικού μουσουλμάνου η δήλωση ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι ρατσιστής;
Τα αποτελέσματα τα είδαμε λίγες μέρες μετά την προκλητική δήλωση Ελγαντούρ. Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου οι μουσουλμάνοι κατέβηκαν σε πορεία σχετικά με την υβριστική για τον Μωάμεθ ταινία και σπάσανε την μισή Αθήνα.

Η αντίδραση της αριστεράς τώρα ήταν η εξής: «Πρέπει να είμαστε το ίδιο αυστηροί και με τον χριστιανικό φονταμενταλισμό όπως και με τον μουσουλμανικό!» Αυτά ειπώθηκαν σε πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης από στέλεχος του ΣΥΡΙΖ.
Ο συγκεκριμένος κύριος εξίσωσε τον χριστιανικό φονταμενταλισμό (που τον είδε;) με τον μουσουλμανικό, που από όπου περνάει αφήνει κεφάλια κομμένα!
Και ποιός είναι ο χριστιανικός φονταμενταλισμός;

Ο ΣΥΡΙΖΑ και όλοι οι νεοταξίτες θεωρούν χριστιανικό φονταμενταλισμό την σύλληψη του δημιουργού της ιστοσελίδας ”Γέροντας παστίτσιος”!
Εδώ γελάνε η κλαίνε;
Ο ΣΥΡΙΖΑ και η υπόλοιπη πορτοκαλί αριστερά, οι αυτόκλητοι υπερασπιστές των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», εξισώνουν την αντικοινωνική και επικίνδυνη δήλωση Ελγαντούρ με την νόμιμη σύλληψη ενός βλάσφημου, που έγινε όπως ακριβώς προβλέπεται από το Σύνταγμα της Ελλάδος.

Το Σύνταγμα της Ελλάδος αναγνωρίζει την ανεξιθρησκία και προστατεύει κάθε νόμιμη και αναγνωρισμένη θρησκεία. Συνεπώς, η σύλληψη του συγκεκριμένου ατόμου επ’ ουδενί λόγο δεν συνιστά πράξη φονταμενταλισμού. Αλλά η ευαισθησία της αριστεράς είναι επιλεκτική και εξαντλείται μόνο σε ό,τι αφορά την κυρίαρχη θρησκεία στην χώρα, τον χριστιανισμό.
Δεν είδαμε ποτέ την αριστερά να εκφράσει τον αποτροπιασμό της για τις πράξεις βίας που έχουν εκδηλωθεί τον τελευταίο χρόνο σε όλο τον ισλαμικό κόσμο, με αφορμή την «Αραβική Ανοιξή». Πόσο «τυχαίο» είναι άραγε αυτό;

Ένας κανονικός διωγμός των χριστιανών έχει ξεκινήσει σε όσες χώρες, ισλαμικά κινήματα κατέλαβαν την εξουσία, κινήματα τα οποία υποστηρίχθηκαν από την αριστερά στο όνομα της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά ποτέ δεν επικρίθηκαν όταν έκαψαν εκκλησίες, ξεκλήρισαν, σκότωσαν ή αποκεφάλισαν ολόκληρες χριστιανικές οικογένειες.
Αυτή η κατάσταση επικρατεί σήμερα στην Αίγυπτο, στην Συρία, στη Νηγηρία και ό,που αλλού υπάρχουν μεγάλες χριστιανικές κοινότητες.
Η αριστερά δεν μίλησε ποτέ για τίποτα απ όλα αυτά τα φρικιαστικά που έχουμε παρακολουθήσει όλοι διαδικτυακώς.

Όλη η ευαισθησία της αριστεράς για την ελευθερία του λόγου, εξαντλείται υποκριτικά σε ό,τι την συμφέρει. Αν στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου ανεβεί στο διαδίκτυο μια σελίδα που αμφισβητεί το «Ολοκάυτωμα» ας πούμε, τότε σίγουρα η αριστερά θα απαιτήσει να κατέβει η φασιστική σελίδα των δολοφόνων νεοναζί κ.λ.π. Εκεί, για την αριστερά δεν πρέπει να υπάρχει ελευθερία του λόγου!!!
Για να μην έχουμε αυταπάτες, λοιπόν, είναι καιρός να πούμε την αλήθεια.
Ελευθερία του λόγου δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ. Εννοώντας απόλυτη ελευθερία. Η ελευθερία του λόγου είναι σχετική και καθορίζεται κάθε φορά από το υπάρχον καθεστώς.
Το καθεστώς που κυβερνά είναι αυτό που ορίζει τα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου. Το σύνταγμα της Ελλάδος προβλέπει την σύλληψη οποιουδήποτε θίγει τα θρησκευτικά πιστεύω των Ελλήνων, αλλά και όλων των αναγνωρισμένων θρησκειών. Αντιθέτως, το σύνταγμα της Ελλάδος δεν προβλέπει συναθροίσεις αλλοδαπών, ούτε σωματεία λαθρομεταναστών και φυσικά δεν προβλέπει δημόσιες προσευχές ή παρελάσεις ταγμάτων μουτζαχεντίν…

Η αριστερά το γνωρίζει βεβαίως αυτό πολύ καλά. Αλλά γνωρίζει και το εξής: το Σύνταγμα της Ελλάδος έχει υποκατασταθεί από διεθνείς συνθήκες και αποφάσεις οργανισμών, όπου η Ελλάδα μετέχει -όπως και πολλά άλλα κράτη- για να μην απομονωθεί διεθνώς.
Σήμερα οι εθνικές κυβερνήσεις έχουν απολέσει την εξουσία. Η εξουσία έχει περάσει στα χέρια διαφόρων διεθνών οργανισμών και κέντρων (και παράκεντρων ΜΚΟ). Η αριστερά το γνωρίζει αυτό και το εκμεταλλεύεται. Γίνεται συνειδητά όργανο κάποιων υπερεθνικών κέντρων, που με διάφορα παλιόχαρτα τύπου Ελσίνκι κ.λ.π. κυβερνούν επιβάλλοντας στα έθνη νόμους και συμπεριφορές αντίθετες από τα συντάγματά τους.

Η αριστερά είναι εν δυνάμει η πέμπτη φάλαγγα για το έθνος και είναι επικίνδυνη για την κοινωνική ειρήνη. Και για όσους βιαστούν να κρίνουν τα όσα καταθέτουμε, τονίζουμε πως η ευχή μας είναι να διαψευστούμε…

 http://troktiko.eu/2012/10/h-epilektiki-euaisthhsia-ths-aristeras/

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012



Α ή Δ
 Τα τελευταία 4 χρόνια παρακολουθώ τα νέα από το διαδίκτυο και όχι από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης της τηλεόρασης. Βέβαια για να προσεγγίσω την αλήθεια θα δω το ίδιο θέμα από την ‘’αριστερή’’ και από τη ‘’δεξιά’’ πλευρά. Κακά τα ψέματα, κάπου στη μέση είναι η αλήθεια.
     Από τις τελευταίες εκλογές και μετά βλέπω έναν ‘’πόλεμο’’ δυο παρατάξεων, τις ακροδεξιάς και της αριστεράς-ακροαριστεράς. Η διαπίστωσή μου είναι ότι και οι δυο πλευρές είναι ίδιες. Έχουν ελάχιστες βασικές διαφορές μεταξύ τους, είναι όμως το ίδιο επικίνδυνες. (όχι πως οι υπόλοιποι είναι καλύτεροι, αυτοί είναι που μας έφεραν στη σημερινή μας κατάντια.) Η ακροδεξιά, (φασίστες για κάποιους, επαναστάτες για άλλους) είναι γνωστή στην Ελλάδα. Έχω ακούσει-διαβάσει διάφορα και από τις δύο πλευρές, όσον αφορά αυτή την παράταξη και έχω δει ελάχιστα,(λόγο ηλικίας). Δε θα ξεχάσω όμως τα λόγια κάποιου που πραγματικά υπέφερε από το συγκεκριμένο καθεστώς, αλλά το προτιμά από το σημερινό (και δεν είναι ο μόνος που έχω ακούσει).
     Όσον αφορά τους αριστερούς, ακροαριστερούς, αναρχικούς, αντιφασίστες και λοιπούς ομοϊδεάτες τους, το λιγότερο που μπορώ να πω, σύμφωνα πάντα με αυτά που ζούμε σήμερα, είναι ότι αν πιστεύουν πως μπορούν να γίνουν αυτά για τα οποία φωνάζουν, ή δε ζουν στην Ελλάδα του 2012 ή είναι αφελής.
ΥΓ: Δάσκαλε περιμένω κάποιο σχόλιό σου.  

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Μία Ελβετίδα εξηγεί με ένα βιβλίο γιατί μισεί τους Έλληνες

Μία Ελβετίδα εξηγεί με ένα βιβλίο γιατί μισεί τους Έλληνες
 Μέσα από τους σελίδες ενός βιβλίου, με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» μία Ελβετίδα εξηγεί γιατί τόσο η ίδια, όσο και οι Ευρωπαίοι μισούν τους Έλληνες. 

Μάλιστα, δίνει την δική της απάντηση στο γιατί συμπεριφέρονται όλοι με άθλιο τρόπο στον ελληνικό λαό!...



Ωστόσο, μεταξύ άλλων, εκμυστηρεύεται ότι παρόλο που υπάρχει ένα συναίσθημα μίσους από την πλευρά της, την ίδια στιγμή θαυμάζει και σέβεται το ελληνικό πνεύμα και τους αρχαίους Έλληνες.


«Τα ζώα δεν συγχωρούν ποτέ στον άνθρωπο τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους, γιατί νιώθουν ότι αυτή η βελτίωση τ' απομακρύνει από τη φύση τους. και όποτε δίνεται η ευκαιρία το μίσος εκρήγνυται» {...}


{...} «Είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει μ' εμάς τους Ευρωπαίους και τους Έλληνες! Αν υπάρχει μια φυλή στον κόσμο που κυριολεκτικά τη μισώ αφόρητα, αυτή η φυλή είναι οι Έλληνες»! Και τεκμηριώνει την άποψή της λέγοντας ότι στα γυμνασιακά της χρόνια ένιωθε "ψυχικά καταπιεσμένη" γιατί "Οι Σοφοί μας Δάσκαλοι δεν μας δίδαξαν τίποτα που να μην το είχαν ήδη Ανακαλύψει, Εξηγήσει, να μην να μην το είχαν Τεκμηριώσει, να μην το είχαν Τελειοποιήσει οι Αρχαίοι Έλληνες"!


Κι αν κάποτε ανέφεραν κανένα άλλον συγγενή της Γνώσης και της Σοφίας, που δεν ήταν Έλληνας, στο τέλος πάντα κατέληγαν ότι η Γνώση του και η Σοφία του ήταν βασισμένη επάνω στη Σοφία κάποιου Έλληνα Φιλόσοφου! Σιγά σιγά ένιωθα πως οι Γνώσεις μου, οι Σκέψεις μου, τα Αισθήματά μου, η Προσωπικότητά μου, ο Κόσμος μου, η Ύπαρξή μου ως το πιο έσχατο κύτταρό μου ήταν όλα επηρεασμένα, ήταν ταγμένα σε αυτό που σήμερα ονομάζουμε "*Η Φιλοσοφία των Αρχαίων Ελλήνων*"! {...}


{...} «Ένα φλογερό μίσος για καθετί το ελληνικό»! «Αργότερα στο πανεπιστήμιο, η κατάσταση έγινε δραματική. Ο Ασκληπιός από τη μια, ο Ιπποκράτης απ' την άλλη! Ο Γαληνός τη μια μέρα, ο Ορειβάσιος την επομένη! Αέτιος το πρωί, Αλέξανδρος Τραλλιανός τ' απόγευμα! Παύλος ο Αιγινίτης από 'δω, Στέφανος ο Αθηναίος από 'κει. Δεν μπορούσα ν' ανοίξω βιβλίο χωρίς να βρω μπροστά μου την ελληνική παρουσία. Δεν τολμούσα να πιάσω στα χέρια μου λεξικό για να βρω μια δύσκολη, σπάνια, μια χρήσιμη, μια έξυπνη, μια όμορφη, μια μεστωμένη λέξη. Όλες ελληνικές!


Και άλλες αμέτρητες σαν την άμμο των θαλασσών και των ποταμών, ελληνικής κι αυτές προέλευσης! Πρόκειται για φαινόμενο ομαδικό! Έτσι αισθανόμαστε λίγο πολύ όλοι μας απέναντι στους Έλληνες. Τους μισούμε όπως τα ζώα τους θηριοδαμαστές. Και μόλις μας δίνεται η ευκαιρία χιμάμε, τους δαγκώνουμε και τους κατασπαράζουμε. Γιατί στο βάθος ξέρουμε ότι κάποτε είμαστε ζώα μ' όλη τη σημασία της λέξης κι είναι αυτοί, οι Έλληνες, πάλι οι Έλληνες, πάντα οι Έλληνες, που μας εξώσανε από τη ζωώδικη υπόσταση και μας ανεβάσανε στην ίδια με τους εαυτούς τους ανθρώπινη βαθμίδα! Δεν αγαπάμε κάτι που θαυμάζουμε.


Ρίξε μια ματιά στην ιστορία και θα διαπιστώσεις ότι όλοι οι Ευρωπαίοι, με αρχηγούς τους Λατίνους και το Βατικανό, λυσσάξαμε να τους εξαφανίσουμε τους Έλληνες από το πρόσωπο της γης! Δεν θα βρεις και δεν θα φανταστείς συνδυασμό και εγκλήματος, πλεκτάνης και παγίδας που δεν το σκαρφιστήκαμε και δεν το πραγματώσαμε για να τους εξολοθρεύσουμε! . η ιστορία με το μίσος κατά των Ελλήνων δεν ξέφτισε. Ο σύγχρονος πολιτισμένος άνθρωπος είναι ο ίδιος και χειρότερος. Δεν θα επιτρέψει ποτέ το Βατικανό, να επιβιώσει στην αυλόπορτα της Ευρώπης, στα πλευρά της Ασίας και στο κατώφλι της Αφρικής ο Ελληνισμός γιατί θεωρούν ότι τους αφαιρούμε Σεβασμό και Κύρος!


Για αυτό παρόλο που τους μισώ, γιατί δεν προέρχομαι από τη φυλή τους, δεν μπορώ να μη τους θαυμάζω και να μη τους σέβομαι και θα συνεχίσω να Μελετάω τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη και τον Περικλή όσο θα ζω, διδάσκοντας στα παιδιά μου τη Δύναμη της Σοφίας τους και την επιρροή της στη Ζωή μας και στην Ευτυχία μας!».


Πηγή: voliotaki.blogspot.gr

Άρθρο μπλόγκερ κατά του Μανώλη Γλέζου..

Γλέζος προς ΧΑ: «Τώρα που φεύγουν μετανάστες οι Έλληνες, θα ειδοποιήσετε τους ομοϊδεάτες σας να τους τσακίσουν;

Aίσθηση προκάλεσε το ερώτημα που απηύθυνε ο Μανώλης Γλέζος προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή. Με αφορμή τη μετανάστευση των Ελλήνων λόγω της κρίσης, ο κ. Γλέζος ρώτησε: «Θα ήθελα να ξέρω τι θα κάνετε. Θα στείλετε εντολή στους ομοϊδεάτες σας στις....

άλλες χώρες να τσακίσουν τους Έλληνες»;

Λοιπόν παππού Μανώλη, σέβομαι τα χρόνια και την ιστορία σου, (όχι την κομμουνιστική, αλλά κυρίως το ότι ήσουν και είσαι ακόμα μάχιμος) …αλλά μιας και καταπιάνεσαι σε αυτήν την ηλικία ακόμα με τα κοινά, θα μου επιτρέψεις να σου πω δυό πραγματάκια, που η ιδεολογική σου περίπτωση δεν σε αφήνει να τα δεις.


Να σου πω λοιπόν, πως οι Ελληνες, (μιας και κατάφεραν να τους ξαναστείλουν μετανάστες ύστερα από 50 χρόνια),…όπως δεν ήταν πριν δεν θα είναι και τώρα! Τι θα είναι ή δεν θα είναι;;Τι θα κάνουν ή δεν θα κάνουν; Πολλά…


Πρώτα πρώτα,δεν θα είναι παράνομοι στις χώρες φιλοξενείας τους!! Δεν θα πληρώσουν κανέναν λαθρέμπορο για να εισβάλουν στην χώρα! (Γιατί αυτό που συμβαίνει στην δική μας, εισβολή είναι και το ξέρεις, έτσι δεν είναι;;) Όπου κι αν πάνε, θα πάνε σε όλα τους νομότυποι, με υγειονομικές εξετάσεις και όλα θα γίνουν μέσω των πρεσβειών τους! Θα σεβαστούν το κράτος που θα ζουν,θα σεβαστούν τους νόμους και τους κανόνες του (γιατί έξω καλά τα πάμε, μέσα είχαμε το πρόβλημα) και το όποιο κράτος θα έχει την τύχη να έχει Ελληνες ως μετανάστες, θα ξέρει με ποιούς έχει να κάνει! Θα δουλέψουν και θα γίνουν όπως είναι μέχρι σήμερα οι μετανάστες μας, υπόδειγμα πολίτου και υγιούς κυττάρου της εκάστοτε κοινωνίας!


Εγκληματίες να σφάζουν στον δρόμο ΕΝ ΨΥΧΡΩ για μια κάμερα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!! Δεν θα πάρουν -όντας παράνομοι στην χώρα- τα πλακάτ για να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ από το κράτος, χώρο λατρείας του Θεού τους, πληρωμένο από τους γηγενείς πολίτες του! Δεν θα απαιτήσουν με πορείες, να κλείσουν γραφεία εκλεγμένου κόμματος της χώρας!


Δεν θα μαζεύονται στις πλατείες και στα σοκάκια, αποτελώντας κίνδυνο για τους ντόπιους .. Δεν θα ζητήσουν να εφαρμόζονται, οι δικοί τους θρησκευτικοί και μη κανόνες σε συγκεκριμένες περιοχές.. γιατί θα ξέρουν ότι εκεί που ζούν,είναι πατρίδα άλλων κι οφείλουν να σέβονται τα ήθη, την θρησκεία και τις συνήθειες της χώρας!! Και μπορώ να σου αραδιάσω πολλά »ΔΕΝ» ακομα!


Το κυριότερο και πιο σοβαρό όλων ξέρεις ποιο είναι; Ότι δεν θα τους »μαζεύουν» κάτι προδοτικά μια ζωή, αποκόμματα σαν τα δικά σας της αριστεράς, για να τους ξεσηκώνουν εναντίον του κράτους που έχουν καταλάβει, όπως έχετε κάνει εσείς με αυτούς τους παρείσακτους. Γιατί παρείσακτοι είναι! Ούτε νόμιμα μπήκαν στην χώρα μας,ούτε την σέβονται! Κατάλαβες παππού Μανώλη;;


Γι’αυτό δεν θα χρειαστεί να τσακίσει κανείς τους Έλληνες μετανάστες!Κι αν τύχουν τέτοιας αντιμετώπισης, θα είναι πέρα για πέρα άδικο και εντελώς παράλογο! Και για να κλείσω, να πω πως δεν ήμουν, ούτε είμαι υπέρ του φαινομένου της βιαιοπραγίας ενός μετανάστη.


Δεν είναι αυτή η λύση, αντιθέτως θα φέρει πολλά προβλήματα. Η λύση είναι πρώτα πρώτα, να έχει μια χώρα κυβερνώντες ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, που αγαπούν και διαφυλάττουν τα δίκαια της χώρας και τους πολίτες της. Κι από αυτό πάσχουμε από την εποχή του Μεταξά…


Επειτα,η αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων μας και μετά η ΑΜΕΣΟΤΑΤΗ απέλασή τους. Κι επειδή κάθε έγκλημα,έχει και τον θύτη του κι επειδή οι θύτες εδώ είναι πολλοί, η τιμωρία σε αυτήν την ύβρι,όταν η Νέμεσις θα πάρει επιτέλους τον λόγο,θα έπρεπε να είναι ο εξοστρακισμός (στην καλλίτερη περίπτωση) όλης την αριστερής πτέρυγας της βουλής στην Σιβηρία…(ξέρετε εσείς από Σιβηρία,έτσι δεν είναι παππού; ) ,συν όλους όσους από Πασοκ και ΝΔ κυβέρνησαν την τελευταία 20ετία.


Διότι ΑΥΤΟΙ, είναι οι αυτουργοί του εγκλήματος που λέγεται »λαθρομετανάστευση» στην Ελλάδα! Και λέω «αυτουργοί», διότι εκτελούσαν κι εκτελούν εντολές, μιας και βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία, που το όνομα αυτής είναι …»ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»… κι όποιος ΑΚΟΜΑ δεν το βλέπει, ας δηλώσει ΑΜΕΑ (άτομο με έλλειψη αντίληψης) να ξέρουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε!


Κατάλαβες παππού;; Κατάλαβα να λές…


Σε φιλώ σταυρωτά….Μαρία. 


πηγή: ksipnistere