Σέβομαι τη γνώμη όλων άσχετα εάν συμφωνώ. Τα σχόλιά σας δεν πρέπει να είναι υβριστικά και προσβλητικά. arismesx@gmail.com Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://sites.google.com/site/eleutheriastegnome/


Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του.
Γιάννης Ρίτσος





Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Σχέδιο άλωσης της χώρας με την εισβολή λαθρομεταναστών


Έρχονται δασκαλεμένοι από Βόρεια Αφρική και Ασία .Κρατούν στο χέρι ζελατίνα με φωτοτυπία οδηγίας της ΕΕ με τα...
δικαιώματά τους. Ποιος πληρώνει τα 10.000 ευρώ για τον καθένα για να έρθει εδώ;
Σχέδιο άλωσης της χώρας βρίσκεται πίσω από τη ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ εισβολή λαθρομεταναστών απ' όλες τις άκρες της Αφρικής και της Ασίας, με κοινό παρονομαστή ΟΛΩΝ το θρήσκευμα, τη μουσουλμανική ταυτότητα.
Αυτά δεν είναι φαντασιώσεις και φοβικές εικασίες. Οι αρχές του Έβρου, που ζουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ την «εικόνα» αυτής της εισβολής, έχουν στα χέρια τους και τις αποδείξεις ότι όλοι οι... εισαγόμενοι είναι κατευθυνόμενοι και δασκαλεμένοι.
Οι λαθρομετανάστες που μπαίνουν από τα σύνορα στον Έβρο φτάνουν στο σημείο οι ίδιοι να πηγαίνουν και να παραδίδονται στους αστυνομικούς και στους φρουρούς της FRONTEX (δεν είναι παραπάνω από 30 με 40), επιδεικνύοντας τα... δικαιώματά τους!
Συγκεκριμένα κρατούν στο χέρι τους, μέσα σε ζελατίνα, φωτοτυπία άρθρου νομοθεσίας-οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι το κράτος μέλος της στο οποίο εισέρχονται ξένοι πολίτες πρέπει να τους περιθάλψει, να τους δώσει άσυλο και να τους πάρει δαχτυλικά αποτυπώματα. Κι αυτό όχι χωρίς λόγο. Ξέρουν ότι από τη στιγμή που έχουν καταγραφεί αποκτούν... δικαιώματα. Αν πάνε σε άλλη χώρα της ΕΕ και τους συλλάβουν, τους στέλνουν πίσω στη χώρα ως... επανεισδοχή, από τη στιγμή που αυτή τους έχει καταγράψει! Σατανική η σύλληψη.
Όμως οι λαθρομετανάστες ξέρουν διευθύνσεις και ονόματα για εκεί όπου θα πάνε από τη στιγμή που η Αστυνομία τούς καταγράψει και τους χορηγήσει το χαρτί για παραμονή με την υποχρέωση μέσα σ' έναν μήνα να φύγουν και στη συνέχεια τους αφήσει ελεύθερους.
Στα λεωφορεία που τους μεταφέρουν, κυρίως στην Αθήνα, επιδεικνύουν σημείωμα με τα στοιχεία και τηλέφωνα ατόμων του κυκλώματος, να τους τηλεφωνήσουν και αυτοί θα τους πληρώσουν τα... κόμιστρα.
Οι περισσότεροι από τους εισερχόμενους από την πύλη του Έβρου προέρχονται από όλη τη Βόρεια Αφρική, Μαρόκο, Τυνησία και Λιβύη, που περνάνε στην Ασία με προορισμό την Ελλάδα, στο πέρασμα του Έβρου, από τη στιγμή που έκλεισαν οι πόρτες προς Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία.
Πολλοί επίσης προέρχονται από Πακιστάν, Αφγανιστάν, Τουρκμενιστάν, διάφορες παραπλήσιες μικρές χώρες και από τα Εμιράτα.
Στο διάστημα από Μάιο έως και Σεπτέμβριο υπολογίζεται ότι κάθε μήνα περνούσαν από τα σύνορά μας στον Έβρο 10.000 άτομα! Και το νούμερο αυτό είναι το ελάχιστο. Γιατί υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι πολύ μεγαλύτερο. Προς επίρρωση αυτής της εκτίμησης η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» της περασμένης Κυριακής σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της σημείωνε ότι τους τελευταίους μήνες εισήλθαν στην Ελλάδα 20.000 Αφγανοί!
Όλο αυτό το μακρινό «ταξίδι», σύμφωνα με πληροφορίες από μετανάστες που βρίσκονται χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, κοστίζει 10.000 ευρώ! Και το ερώτημα είναι ποιος τα πληρώνει. Όχι φυσικά οι «κολασμένοι» που έρχονται. Γιατί αν είχαν αυτά τα λεφτά, τους αρκούσαν να ζήσουν χρόνια στη χώρα τους. Επομένως γιατί να έρθουν;
Κάποιος πρέπει να τους τα πληρώσει. Στην Αλεξανδρούπολη, και όχι μόνο, οι εκτιμήσεις, ύστερα απ' όσα ζουν και γνωρίζουν, είναι ότι πίσω απ' όλες αυτές τις ορδές βρίσκεται η Σαουδική Αραβία... Και βέβαια όχι μόνο.
Στόχος δεν είναι μόνο η Ελλάδα. Κάνουν πράξη αυτό που απείλησε δημόσια την Ευρωπαϊκή Ένωση ο Καντάφι. Θα μου δίνετε κάθε χρόνο 5,5 δισ. ευρώ, αλλιώς θα κάνω Αφρική την Ευρώπη... Και ήδη γίνεται. Και το ζει η Ελλάδα όλη. Προς μεγάλη χαρά της Τουρκίας που κι αυτή έχει στόχο να κάνει μουσουλμανική την Ευρώπη... Και στο τέλος θα επηρεάζει τις αποφάσεις, χωρίς μάλιστα να έχει τις υποχρεώσεις του κράτους μέλους της ΕΕ. Γι' αυτό και δεν... σκίζεται να ενταχθεί.
Έχουν σηκώσει τα χέρια στον Έβρο
Η κατάσταση που βιώνουν στον Έβρο οι Αρχές αλλά και οι κάτοικοι είναι τραγική. Το Γενικό Νοσοκομείο έχει γεμίσει, δεν προλαβαίνουν να κάνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχουν μεταδοτικές ασθένειες (ηπατίτιδα κ.λπ.) οι λαθρομετανάστες. Οι αστυνομικοί φοβούνται μην «κολλήσουν» καμιά αρρώστια από τον συγχρωτισμό με τους συλλαμβανόμενους, οι φρουροί δεν προλαβαίνουν, τα μέσα ελάχιστα, πού να βάλεις τόσες χιλιάδες, πώς να τους ταΐσεις, να τους περιθάλψεις, να τους ντύσεις;
Υπάρχει πλήρης αλλοίωση της εικόνας της Αλεξανδρούπολης και των άλλων πόλεων, αλλά και των χωριών.
Δεν υπάρχει, λένε οι εκεί Αρχές, άλλη λύση από το να τους βάζει η Ελλάδα σ' αεροπλάνα και να τους στέλνει πίσω. Και βέβαια να ενισχυθούν τα σύνορα για να περιοριστεί η εισβολή των λαθρομεταναστών.
Και φυσικά η ΕΕ να ζητήσει από την Τουρκία να πάρει μέτρα αυστηρότερων ελέγχων στα σύνορά της. Παντού τα ίδια
Δεν είναι καλύτερη η κατάσταση και σ' άλλες περιοχές της χώρας. Παντού μετανάστες, νόμιμοι και «λαθραίοι» είχαν κατακλύσει τις πόλεις. Μετά την Πάτρα και η Ηγουμενίτσα έχει γεμίσει από μετανάστες που όνειρό τους είναι να περάσουν στην Ιταλία και από κει για άλλους τόπους, Ολλανδία, με τελικό προορισμό για πολλούς από αυτούς τον Καναδά.
Η πόλη της Άρτας έχει αλλάξει φυσιογνωμία. Πάνω από 5.000 μετανάστες έχουν εγκατασταθεί μόνιμα! Κοιμούνται στους δρόμους, στα χωράφια, η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα.
Εικονικοί γάμοι
Ένας... πρωτότυπος τρόπος, προκειμένου να νομιμοποιούνται λαθρομετανάστες και να μπορούν να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στήνονται εικονικοί γάμοι, με Ρουμάνες, Βουλγάρες και Πολωνέζες, που οι χώρες τους έχουν ενταχθεί στην ΕΕ. Έναντι αμοιβής (όχι και τόσο ευκαταφρόνητης) παντρεύονται με Πακιστανούς, Αφγανούς κ.ά. και έπειτα από 2-3 μήνες ο γάμος παραμένει στα χαρτιά. Όμως μ' αυτό το χαρτί είναι ελεύθερη η είσοδός τους σ' όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.
Το διεθνές κύκλωμα που διακινεί τους λαθρομετανάστες, όπως βλέπετε, είναι πολύ εφευρετικό... για να ξεπερνάει τις απαγορεύσεις...
Για την Ελλάδα και όλους μας το ποτήρι ξεχείλισε... Η κυβέρνηση και όλος ο πολιτικός κόσμος να προβληματιστούν και να δουν πού πάμε... Και να συμφωνήσουν στα μέτρα πριν ο Ελληνισμός και η χώρα μας χάσουν την ταυτότητά τους.
«Το Παρόν» 12/12/2010

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για εσχάτη προδοσία κατά της κυβέρνησης από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών

Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης... και των «βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο στα πλαίσια της, με ΑΒΜ: ΙΔ 10/19743/15-10-2010 της Εισαγγελίας Αθηνών, μήνυσής μου.
Οι μηνυόμενοι έχουν ήδη κληθεί -σύμφωνα με τον νόμο- να καταθέσουν ανωμοτί ενώπιον του Εισαγγελέα αυτοπρόσωπα, ως ύποπτοι διάπραξης του αιδεχθεστέρου των εγκλημάτων, ήτοι αυτού της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, η οποία ως συνεχές έγκλημα χαρακτηρίζεται ως «αυτόφωρο κακούργημα» και διώκεται χωρίς την άδεια της Βουλής (Συντ. 62). Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα.
Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Επίορκων άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.
Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «υπόπτους για Εσχάτη Προδοσία». Αυτός είναι ο αυστηρός νομικός χαρακτηρισμός και «τίτλος» των μελών της Βουλής στην παρούσα φάση της ποινικής διαδικασίας (*), γεγονός που εγείρει μέγα πολιτικό θέμα νομιμότητας συγκρότησης και λειτουργίας της Βουλής. Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας καθίσταται πλέον αναγκαστική και κρίσιμη για την Τιμή της Δημοκρατίας και του Λαού
Έχουμε φθάσει στον πυθμένα της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.
Ο αρ. κλήσης μου είναι: ΙΔ 10/19473/ 21-12-2010.
(*) ΚΠΔ 31, 43, ν.3160/2003 (φεκ α` 165/30-06-2003, Εφ.Αθην.1399/1998 Ποιν.Χρον.ΛΗ` 788).
Δημ. Αντωνίου.
Σχόλιο Θαλαμοφύλακα:
Την εγκυρότητα της είδησης αυτής πολλοί αμφισβήτησαν. Μπορείτε είτε ως απλοί πολίτες είτε (ακόμα ευκολότερα) ως δημοσιογράφοι να εξακριβώσετε την εγκυρότητα της. Κανένας δεν το έπραξε. Κανείς από τους πολιτικούς τους οποίους ενημερώσαμε δεν πήρε θέση. Σιγή ιχθύος...
Ελληνες!
Η μήνυση αυτή είναι ένα "χαρτί" στα χέρια του Ελληνικού λαού. Πρέπει να αποφασίσουμε αν θα το αξιοποιήσουμε ή όχι. Οπως πλέον έγινε φανερό, δεν μπορούμε να περιμένουμε καμία βοήθεια ούτε από τα κανάλια (φυσικά) ούτε από τους βουλευτές μας, ούτε από την Εκκλησία, ούτε από κανέναν.
Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε από τους καναπέδες μας τον Αντωνίου να δίνει προσωπικό αγώνα και να περιμένουμε ότι θα πετύχει κάτι. Μόνος του δε θα πετύχει τίποτε. Αν όμως ενωθούμε μαζί του και στηρίξουμε αυτή του την ενέργεια, μπορεί να ανάψουμε όχι σπίθες, αλλά φωτιά.
Τέλος, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε όλοι ότι οι διώξεις που γίνονται για παράβαση του άρθρου 134 (Εσχάτη προδοσία) είναι οι μοναδικές που ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ!!!. Είναι η Αχίλλειος πτέρνα του πανίσχυρου συστήματος!

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_9095.html#more

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Μην τα βάζετε με τα παιδιά...

Ένα μικρό κορίτσι μιλούσε με το δάσκαλο της για τις φάλαινες.
Ο δάσκαλος είπε ότι είναι φύση αδύνατο μια φάλαινα να καταπιεί έναν άνθρωπο, γιατί αν και είναι ένα πολύ μεγάλο θηλαστικό, ο λαιμός του είναι πολύ μικρός.
Το μικρό κορίτσι επισήμανε ότι μια φάλαινα είχε καταπιεί τον Ιωνά.
Ενοχλημένος ο δάσκαλος επέμεινε ότι μια φάλαινα δεν μπορεί να καταπιεί έναν άνθρωπο.
Τότε το μικρό κορίτσι είπε, " Όταν θα πάω στον παράδεισο, θα ρωτήσω τον Ιωνά."
Και ο δάσκαλος τη ρώτησε " Και αν ο Ιωνάς έχει πάει σην κόλαση?"
Και η μικρή απάντησε " Τότε θα τον ρωτήσεις εσύ!" 
 Μια μέρα μια πιτσιρίκα καθόταν και έβλεπε τη μητέρα της που έπλενε τα πιάτα στον νεροχύτη. Ξαφνικά παρατήρησε ότι η μητέρα της είχε αρκετές λευκές τρίχες, που έκαναν αντίθεση στο καστανά της μαλλιά.
Κοίταξε της μητέρα της και τη ρώτησε όλο απορία "Γιατί κάποια από τα μαλλιά σου είναι λευκά, Μαμά?"
Και η μητέρα της απάντησε "Λοιπόν, κάθε φορά που κάνεις κάτι λάθος και με στεναχωρείς και με κάνεις να κλαίω, μια τρίχα μου γίνεται λευκή."
Το μικρό κορίτσι σκέφτηκε λίγο αυτή την αποκάλυψη και είπε "Μαμά, γιατί όλα τα μαλλιά της γιαγιάς είναι άσπρα?"
Μια δασκάλα συζητούσε με πεντάχρονα και εξάχρονα παιδάκια τις Δέκα Εντολές.
Αφού τους εξήγησε την Εντολή " Τίμα τον Πατέρα σου και τη Μητέρα σου", τα ρώτησε "Αν υπάρχει κάποια εντολή που να μας μαθαίνει πως να συμπεριφερόμαστε στα αδέρφια μας?"
Χωρίς να χάσει λεπτό ένα αγοράκι (το μεγαλύτερο στην οικογένεια του) απάντησε "Μην σκοτώσεις!"
 
Τα παιδιά είχαν όλα φωτογραφηθεί και η δασκάλα προσπαθούσε να τα πείσει να αγοράσουν από μια ομαδική φωτογραφία.
"Σκεφτείτε τι ωραία που θα είναι όταν μεγαλώσετε να βλέπετε αυτή τη φωτογραφία και να λέτε "Να η Ιωάννα, είναι δικηγόρος" ή "Να ο Μιχάλης, είναι γιατρός".
Μια φωνούλα ακούστηκε από το βάθος της τάξης "Και να η δασκάλα, είναι νεκρή."
Μια νηπιαγωγός παρατηρούσε τα παιδιά της τάξης της καθώς ζωγράφιζαν. Και περνούσε που και που από δίπλα τους για να δει τις ζωγραφιές τους.
Καθώς περνούσε από ένα κοριτσάκι που δούλευε σταθερά, το ρώτησε τι ζωγράφιζε.
Το κοριτσάκι απάντησε " Ζωγραφίζω το Θεό."
Η δασκάλα σταμάτησε και είπε " Μα κανένας δεν ξέρει πως μοιάζει ο Θεός."
Χωρίς να χάσει λεπτό από τη ζωγραφιά της, το κοριτσάκι απάντησε
" θα ξέρουν όλοι σε ένα λεπτό."
Μια δασκάλα εξηγούσε στα παιδιά την κυκλοφορία του αίματος. Προσπαθώντας να το κάνει πιο κατανοητό είπε "Τώρα παιδιά, αν σταθώ με το κεφάλι προς τα κάτω, όπως ξέρετε, το αίμα θα κυλίσει όλο εκεί και το πρόσωπο μου θα γίνει κόκκινο.
"Ναι", είπαν όλα.
"Τότε γιατί όταν στέκομαι κανονικά όρθια, δεν τρέχει το αίμα στα πόδια μου?"

Και ένας μικρός φώναξε, "Γιατί τα πόδια σου δεν είναι άδεια"
Τα παιδιά ήταν σε σειρά στην καφετέρια του σχολείου για το μεσημεριανό. Στην αρχή του τραπεζιού ήταν μια μεγάλη στοίβα με μήλα. Μια δασκάλα έκανε ένα σημείωμα και το άφησε δίπλα στα μήλα.
"Πάρτε μόνο ΈΝΑ. Ο Θεός κοιτάει."
Στην άλλη πλευρά του τραπεζιού υπήρχε μια μεγάλη πιατέλα με μπισκότα σοκολάτας.
Και ένα παιδί έγραψε ένα σημείωμα, "Πάρτε όσα θέλετε, ο Θεός προσέχει τα μήλα."
 

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Τι είναι μουσουλμάνοι!!!


Εμείς πάντως θα πρέπει να τους αγκαλιάζουμε τους <<κακόμοιρους>> για να μην μας πουν ρατσιστές.

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΩΣ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ 500 ΕΥΡΩ.
ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΛΕΓΕ 408. ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ, 2Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ...
ΑΠΟΡΩ ΟΜΩΣ "ΤΟΣΟ ΨΕΜΜΑ"; ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ; ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ, ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ, ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΗΝ ΑΣΩΤΕΙΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ...
ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΥΤΩΝ.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΣΘΟ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ...ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΝΕ.
ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ ΕΧΩ: 'Η ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ Η' ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ , ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ  , ΕΚΕΙ , ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΕΝΩ ΕΔΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ! ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ...
ΠΡΩΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ "ΜΠΑΤΣΟΣ" ΓΙΑ ΣΑΣ
ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΦΩΤΙΑ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ , ΔΕΞΙΟΥΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ , ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΑ ΓΚΛΟΠ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.
ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ.

tro-ma-ktiko.blogspot.

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ερευνα!!!




Σε πρόσφατη έρευνα που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, το ερώτημα που τέθηκε

«ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜEΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ;
 
- 21% AΠΑΝΤΗΣΕ : « NAI »

- 17% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « OXI »

- 62% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : عهد الأمن العالمي بوا
 

ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Έσβησε χθες -ΑΘΟΡΥΒΑ- 24χρονος αστυνομικός,θύμα κουκουλοφόρων του 2007


Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
Δεν ήταν αρκετά νέος, ήταν ήδη 24 ετών.
Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
Δεν είχε μάνα να τον κλάψει, γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο.
Ποιος είναι ο αστυνομικός;
Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσίαμέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχει συμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικής στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκλητα δολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικου χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις τα οποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους, λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής, πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενος σε καταστολή.Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης κα ι''καταδρομών'' που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα της σωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ''άτομα'' που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ''πολιτική παρέμβαση''. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".
Γι' αυτό το γεγονός όμως, κανένας δημοσιογράφος δε θα φωνάξει, κανένα Ιντυμίντια δε θα γράψει αράδες, κανένας ψευτοδημοκράτης δε θα αναρτήσει έστω και μία γραμμή.
 
 από tromaktiko
 
Υ.Γ. (δικό μου)
Δεν πουλάει για τους δημοσιογράφους και για το Ιντυμίντια δεν ήταν τίποτ` άλλο παρά ένας μπάτσος.
Αυτούς τους νέους ``επαναστάτες`` θέλουμε.!!!!!!!!!!!!!!!!