Σέβομαι τη γνώμη όλων άσχετα εάν συμφωνώ. Τα σχόλιά σας δεν πρέπει να είναι υβριστικά και προσβλητικά. arismesx@gmail.com Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://sites.google.com/site/eleutheriastegnome/


Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του.
Γιάννης Ρίτσος





Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΙΣΛΑΜΟΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ!

Πρώτα ξεκινούν με ζώα...


Οι "προσευχές" - εντολές για φόνο λένε να κόψει το κεφάλι της κατσίκας μη τηρώντας καμία προδιαγραφή σφαγής...- ανέκδοτο ακούγεται- κανένας σεβασμός προς τα ζώα -προσέξτε πως κρατά σφιχτά τα πόδια του ζώου - , το ζώο είναι ζωντανό και νοιώθει τον αποκεφαλισμό του,

και μετά να λουστεί με το αίμα του ζώου. Αυτά τα λέει η "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΤΩΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ και σφάζονται γιατί είναι "έθιμο"...

μικρά παιδιά παρακολουθούν τις δολοφονίες και κατόπιν τα μαχαιρώνουν και μαθαίνουν πως να μαχαιρώνονται και αυτά... το αίμα ρέει άφθονο....
ΑΙΜΑ ΛΕΜΕ...ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΑΙΜΑ.....
Μαχαιρώνουν βρέφη και παιδιά στο κεφάλι για να ...συνηθίζουν... πνιγμένα στο αίμα σέρνοντάς τα σαν σφαχτάρια...

Στις παρακάτω εικόνες θα δείτε 12χρονα παιδιά, αφού έχουν πάρει ειδικά "σεμινάρια" σφαγής να κάνουν την πρακτική τους σε ανθρώπινα κεφάλια. Μπορεί να είναι και συμμαθητές του γιου/κόρη σας στο σχολείο της γειτονιά σας....τι; υπερβάλουμε;;;..όταν θα σου έρθει με το κρανίο του παιδιού σου ανά χείρας μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε....

Εδώ με καμάρι κρατούν το αποκεφαλισμένο κρανίο...αύριο θα είναι του γιού σας...όλα στην ώρα τους...

ακούω κάποιους υπνωτισμένους με τα τούρκικα σίριαλ να λένε...ε άνθρωποι είναι κι αυτοί να κάνουν την προσευχή τους....οι παπαγάλοι των ΜΜΕ έχουν κάνει καλή "δουλειά" και όταν εδώ θα αποτελούμε μειονότητα αυτοί θα βρίσκονται στις βιλάρες τους σε εξωτικά μέρη...εσύ όμως δόλιε που τρώς το παραμύθι αμάσητο θα είσαι εδώ και θα υποστείς όλα τα αιμοσταγή πρωτόγονα ζόμπι και όλα όσα βαφτίζουν "έθιμα"...αν δεν λυπάσαι τον εαυτό σου λυπήσου το παιδί σου....
οι χασάπηδες της ασιατοαφρικής έχουν αλώσει την πλατεία σου...κι αν όχι ακόμα σού ρχεται όπου νάναι....
τι είπες κυρά Μαριγώ; Αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα; Το παραπάνω αιμοσταγές έθιμο" με τις λάμες και τα μαχαίρια έλαβε χώρα πρόσφατα σε γειτονιές του Πειραιά.....και η παρακάτω φωτο είναι τραβηγμένη πρόσφατα από την γειτονιά της Πλατείας Αττικής όπου ο λαθροισλαμιστής κάνει την χαρακτηριστική κίνηση ΣΦΑΞΙΜΑΤΟΣ όταν οι κάτοικοι προσπαθούν να διαμαρτυρηθούν για αυτό που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ έλαβε χώρα έξω από τα σπίτια τους....
Έλα μην καθυστερείς άλλο να μας διαβάζεις...αρχίζει το Κισμέτ όπου νάναι...δεν είναι για να το χάνεις...υπνωτίσου στο ξύπνιο σου...είναι ωραίος ο λήθαργος...ανέμενε όταν εσύ θα πρωταγωνιστήσεις σε ζωντανό σίριαλ τρόμου....κάποιοι άλλοι θα το βλέπουν με το ίδιο ενδιαφέρον...αυτοί που φρόντισαν να σε αποβλακώσουν...

HeLLeNiCReVeNgE

Υ.Γ.(δικό μου)
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ!!!!

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Σχετικά με την προσευχή των μουσουλμάνων


Επειδή έχω διαβάσει αρκετά βιβλία περί μουσουλμανικών χωρών και ασχέτως με το αν ο χριστιανισμός επιτρέπει την ανεξιθρησκεία πως μπορείς να συνυπάρξεις, λοιπόν με ανθρώπους μιας θρησκείας όπου:

Λιθοβολούν τις γυναίκες τους μέχρι θανάτου γιατί μπορεί, όχι απλά να απίστησαν, μπορεί να κοίταξαν,ή τυχαία να περπατούσαν με έναν άγνωστο άντρα πλάϊ τους στο δρόμο.Οι άντρες όμως έχουν το δικαίωμα να παντρευτούν μέχρι και 20 φορές αρκεί να αγαπούν όλες τις γυναίκες τους το ίδιο και να αφιερώνουν σε όλες τον ίδιο χρόνο.Φυσικά αδύνατον!
Αν δεν καταφέρουν να την σκοτώσουν, θάβουν το σώμα της γυναίκας στο χώμα, εκτός από το κεφάλι, για να έχουν αυτό στόχο και μετέπειτα τον βέβαιο θάνατό της.
Πως μπορείς να συνυπάρξεις με άτομα που (ενώ εσένα σε λένε ρατσιστή) απαγορεύουν στις γυναίκες να πάρουν μέρος μαζί τους στην προσευχή.
Που χωρίζουν λέγοντας σε χωρίζω 3 φορές,φυσικά (με έναν άντρα) μάρτυρα και από εκεί και πέρα σε έχουν ξεγραμμένη.
Που ακόμα και όταν γεννάει η γυναίκα τους της απαγορεύουν να αγγίξει το παιδί της και φυσικά την ώρα του τοκετού απαγορεύεται να βγάλει την μπούρκα.Η μπούρκα τους μάρανε εκείνη την ιερή στιγμή για την γυναίκα.
Εάν σε πιάσουν να κλέβεις σε ακρωτηριάζουν δημόσια,γιατί το θεωρούν αυστηρότατο αδίκημα, ενώ εδώ είναι ανεξέλεγκτοι και το θεωρούν πταίσμα .
Πιστεύουν ότι αν γεννηθεί κορίτσι είναι καταδικασμένο σε μια βάναυση, δύσκολη ζωή, χωρίς παιδεία, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, και άλλα πολλά που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους και όχι μόνο ο ελληνικός..
Επομένως αυτοί οι δυο λαοί δεν μπορούν να συνυπάρξουν! Αυτός ο λαός είναι αδύνατον να αφομοιωθεί εδώ, όπως και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που μας τους στέλνουν πίσω.
Αν θέλουν να ζήσουν ομαλά σε μια κοινωνία θα πρέπει αυτοί να προσαρμοστούν στις συνήθειες μιας κοινωνίας και όχι η κοινωνία στις δικές τους.
Δεν είναι ΠΑΝΤΑ θέμα θρησκείας αλλά πολλών άλλων πραγμάτων
όπως κουλτούρα, πολιτισμός, παιδείας, αξιών..
Δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες τέλειοι αλλά κάποια πράγματα δεν είμαστε έτοιμοι να τα δεχτούμε ως λαός. Κάποιες άλλες Ευρωπαϊκές χώρες ήταν έτοιμες, αλλά σε πολλές απο αυτές τα τζαμιά τα έκλεισαν καθώς επέφεραν πολλά προβλήματα στις γύρω περιοχές, όπως γκετοποίηση, υποβάθμιση των περιοχών, εγκληματικότητα, πορνεία, παραεμπόριο (τουλάχιστον αυτό οι Ευρωπαϊκές χώρες το έχουν αντιμετωπίσει) εμπόριο ναρκωτικών, μειώσεις μισθών που επέφεραν τα φθηνότερα εργατικά χέρια.
Αλλά και πάλι επειδή το κάνουν οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες δεν είναι απαραίτητο ότι είναι και σωστό. Είδαμε που μας οδηγεί η παγκοσμιοποίηση!

Επίσης δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση, πέρα από τη θρησκεία μου, το κράτος να φτιάχνει ναούς. Έχει υπάρξει ανέργεση εκκλησίας με έξοδα του Ελληνικού κράτους? ΟΧΙ! Όλα απο τους πιστούς και τους ενορήτες.

Επιβάρυνε ποτέ η εκκλησία το κράτος, άσχετα αν δεν το βοηθάει οικονομικά τώρα, αλλά τουλάχ. προσφέρει συσσίτιο στους αλλοδαπούς που αυτοί την βρίζουν.
Το κράτος δεν φτιάχνει θρησκευτικούς ναούς για τους Έλληνες και θα φτιάξει τζαμιά με έξοδα του Ελληνικού λαού που είναι στα πρόθυρα!!Πάνε καλά?

Τι δικαιώματα έχει ενας χριστιανός που ξυλοκοπήθηκε άγρια στο Πακιστάν γιατί είχε πάνω του την Αγία Γραφή?

Ο 16χρονος χριστιανός που τον βίαζαν όλη νύχτα 15 μουσουλμάνοι επειδή ήθελε να παραμείνει χριστιανός?
Οι χριστιανοί που τους διώχνουν κατευθείαν από τη χώρα τους αν τους πιάσουν με τον σταυρό τους στο λαιμό και αν πέσει και σε φανατισμένα άτομα το κάνουν μαύρο στο ξύλο?Αυτοί οι χριστιανοί δεν έχουν δικαιώματα???!!Μόνο οι μουσουλμάνοι έχουν?
Επίσης τις μεγάλες προσευχές τους συνηθίζουν να τις κάνουν δημόσια, οπότε δεν τους είναι απαραίτητο το τζαμί όπως υποστηρίζουν. Προσεύχονται πάρα πολλές φορές την ημέρα, μπορούν να προσευχηθούν και σπίτι τους και όχι σε ιστορικά σημεία της Αθήνας με το Αλάχ Αλάχ στη διαπασών.
Εγώ γιατί δεν άκουσα ποτέ το Πάτερ Ημών στα μεγάφωνα της κεντρικής Αθήνας? ΔΕΝ θέλω να ακούω Αλάχ Αλάχ πως θα γίνει δηλαδή? Κάναν προσευχή χωρίς καμία άδεια γραπτή, προφορική υποστηρίζουν,(απο ποιον?) με το "έτσι θέλω" και εμάς τους Έλληνες μας ελέγχουν παντού, μας φορολογούν για να έχουν αυτοί δωρεάν περίθαλψη, αμέτρητα επιδόματα, δικαίωμα ψήφου και μετά τη ψήφο μπορούν σε 1,5 χρόνο να έχουν ελληνική υπηκοότητα.Ποιοι είναι αυτοί?Είναι Έλληνες?Μπορούν αυτοί να γίνουν Έλληνες?????
Μας ελέγχουν και αυτούς στην προσευχή που το 80% ήταν παράνομοι λαθρομετανάστες τους προφυλάσσουν.Εμάς ποιος μας προφυλάσσει?
Αν γινόταν πόλεμος θα πήγαιναν για την Ελλάδα?ΟΧΙ! Τότε δεν είναι και δεν μπορούν να γίνουν Έλληνες επειδή κάποιες κυβερνήσεις το αποφάσισαν.

Αν δεν τους αρέσει λοιπόν να πάνε στην πατρίδα τους , γιατί όπως βλέπουμε καμία χώρα δεν τους θέλει τα προβλήματα τα διαπίστωσαν.Εγώ λοιπόν δεν τους θέλω γιατί μέσα σε όλα τα άλλα, πιστεύω ότι η αθρόα λαθρομετανάστευση που τείνει να γίνει εποικισμός είναι και αυτό ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!!!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ



Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ο καλύτερος εραστής του κόσμου

Όσοι παλεύετε για τον τίτλο του καλύτερου εραστή του κόσμου, άδικα κουράζεστε. Ο εκλεκτός βρέθηκε…
Είναι ο Ύπνος! Ναι σωστά διαβάσατε, και αν σας φαίνεται κουφό, δείτε το γιατί:
- Τους παίρνει όλους ανεξεραίτως
- Σε παίρνει κάθε βράδυ
- Μπορεί να σε πάρει πάνω από μια φορά την μέρα
- Σε παίρνει για πολλές ώρες
- Του αρέσουν τα ομαδικά (Μας πήρε ο ύπνος όλους μαζί)
- Δεν τον ενοχλεί το μέρος (Με παίρνει ο ύπνος όπου να ‘ναι)
- Αν δεν σε πάρει στεναχωριέσαι (Δεν με παίρνει ο ύπνος)
- Έχει ιαματικές ικανότητες (Με πήρε ο ύπνος και συνήλθα)
- Είναι ύπουλος (Μόλις έκλεισα τα μάτια με πήρε ο ύπνος)
- Ανυπομονείς να σε πάρει (Πότε θα με πάρει ο ύπνος;)
- Αν σε πάρει για πολλές ώρες είσαι πιασμένος
- Σε παίρνει όποτε θες εσύ
- Πολλές φορές μας προτρέπουν να τον πάρουμε (Ξάπλωσε να σε πάρει ο ύπνος)
- Ζηλεύουμε αν τον παίρνουν μόνο οι άλλοι (Σε πήρε ο ύπνος; Εμένα όχι ακόμα…)


othersite.gr

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

13 λόγοι για να αλλάξεις τη γυναίκα σου με… σκύλα


1. Οσο πιό πολύ αργήσεις να γυρίσεις σπίτι, τόσο πιό ενθουσιασμένη είναι η σκυλίτσα όταν σε βλέπει.
2. Δεν πρόκειται να παρεξηγηθεί αν τη φωνάξεις με το όνομα άλλης.
3. Στα σκυλιά αρέσει να αφήνεις πεταμένα πράγματα στο πάτωμα.
4. Οι γονείς της δεν έρχονται ποτέ επίσκεψη.
5. Τα σκυλιά συμφωνούν ότι για να τα κάνεις να καταλάβουν τι λές πρέπει να τους υψώσεις την φωνή.
6. Δεν χρειάζεται ποτέ να την περιμένεις να ετοιμαστεί, για να βγείτε έξω. Είναι έτοιμη 24 ώρες το 24ωρο.
7. Τα σκυλιά νομίζουν ότι έχει πλάκα όταν είσαι μεθυσμένος.
8. Στα σκυλιά αρέσει το κυνήγι και το ψάρεμα.
9. Δεν πρόκειται ποτέ να σε ξυπνήσει μες στη νύχτα για να σε ρωτήσει, “Αν πέθαινα, θα έπαιρνες άλλο σκύλο?”
10. Αν γεννήσει, απλά βάζεις μιά αγγελία στην εφημερίδα και τα δίνεις.
11. Θα σε αφήσει να της βάλεις κολάρο με καρφιά, χωρίς να σε χαρακτηρίσει διεστραμμένο.
12. Αν μυρίσει επάνω σου την μυρωδιά άλλης σκύλας, δεν τρελαίνεται. Απλώς της φαίνεται ενδιαφέρον.
13. Αν, τέλος, φύγει δεν παίρνει τα μισά σου υπάρχοντα μαζί της.

stakarfia.blogspot.com

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Βρισιές στα… αρχαία ελληνικά

Αρχαία Ελληνικά
Όσοι έχουν την κακή συνήθεια να βρίζουν, αν δεν μπορούν να την κόψουν, τουλάχιστον ας προσπαθήσουν χρησιμοποιούν την αρχαία ελληνική γλώσσα για να είναι λιγότερο χυδαίοι… Άλλωστε όπως θα διαπιστώσετε, έχει πλάκα!
Ταύτα λαβείν μωρή νοσούσα = Πάρ’ τα μωρή άρρωστη
Λαβε τους όρχεις ημών = Πάρ’ τα α…… μας
Αφόδευε εντός = Χέσε μέσα
Λάβε κίναιδε = Πάρ’ τα π…..
Ύπαγε γαμηθείναι = Άντε γ……
Όδευε εις συνουσίαν = Άντε γ……
Λάβε τους όρχεις ημών = Πάρ’ τα α…… μας
Εσύ εστί για τον πέο = Είσαι για τον π…..
Λάβε έναν αυνανιστήν = Πάρε ένα μ…..!
Κάμνω σε τι, μήτηρ; = Τι σου κάνω μάνα μου;
Αφόδευε υψηλά και ηγνάντει = Χέσε ψηλά κι αγνάντευε
Ίνα πέρδεις επί τοις όρχεσίν μου = Θα μου κλάσεις τα α……!
Είχον τε κνησμόν οι όρχεις μου = Και με τρώγαν τα α…… μου!
Ποιώ έρωτα δια το αιδοίο της μητρός σου = Γ… το μ…. της μάνας σου
Σου συνουσιάζεται ο οίκος που διαμένεις ομοφυλόφιλε = Σου γ……. το σπίτι π…..
Ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικός εραστής = Χοντρομ……
Θα σου συνουσιάσω τον οίκο όπου διαμένεις παλιό ομοφυλόφιλε = Θα σου γ….. το σπίτι παλιόπ…..!!!
Της επιχρήμασις εκδηλωμένης γυναικός το σίδερον κιγκλίδωμα = Της π……. το κάγκελο!!!
Τα εκ μεταξίου γενόμενα εσωενδύματα εκ μεταξίου γενόμενα οπίσθια απαιτούσι = Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους
Λάβε πέντε, ω αυνανιστά (συνοδευόμενον από έκτασιν των δακτύλων της μίας χειρός) = Πάρε πέντε, ρε μ…..! (μαζί με φάσκελο)
Συγγνώμη εύειδες κοράσιον, ο σος πατήρ σακχαροπλάστης ετύγχανε ών; = Συγγνώμη κοπελιά, ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;
Η παλινδρομική κίνηση ισχύως επί καθέτου αξόνως, βαίνουσα συνεχώς αυξανόμενης εντάσεως και εκπέμπουσα υδάτινα βλήματα επί φανταστικού στόχου = μ……
Λαβέ ταύτα Ελισσάβετ και ποίησέ τα επί πλαισίου = Πάρτα Λίζα και κάντα κορνίζα!
Εκοπρίσθη η φοράς παρά τοις αλωνίοις = Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι
Χαίρε ημάς το πλατύφυλλο = Χαιρέτα μας τον πλάτανο
Έξω κύον εκ τας οικίας = Έξω π….. απ’την παράγκα (πρόχειρη κατοικία)
Λάβε πέντε, ω αυνανιστά (συνοδευόμενον από έκτασιν των δακτύλων της μίας χειρός) = Πάρε πέντε, ρε μ…..! (μαζί με φάσκελο)
Μη μου τους όρχεις τάρατε = Μη μου πρήζετε τα α…

 http://www.otherside.gr